Askarruttaako tilaamisen jatkaminen?

Tilauksen peruutus

Tältä sivulta löydät tietoa Lopen Lehden tilauksen perumisesta.

Jatkuvan tilauksen peruutus

Määräaikaisen tilauksen peruutus

Etämyynnissä tehdyn tilauksen peruuttamisoikeus


Jatkuvan tilauksen peruutus

Tiesitkö, että voit päättää jatkuvan tilauksen kuluitta kuluvan laskutusjakson loppuun ilmoittamalla perumisesta asiakaspalveluun ennen seuraavan kauden alkamista. Jos kyseessä on kuolintapaus tai muutto, voidaan tilaus päättää poikkeuksellisesti kesken laskutusjakson.

Haluamme palvella sinua joustavasti, jotta voit jatkaa tilaamista hyvillä mielin. Olisiko näistä vinkeistä apua tilanteeseesi?

  • Tilauslaskun maksuerän pienentäminen

Jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin ja tällöin kertamaksu on pienempi. Mahdollisuutta voi käyttää avoinna olevaan tai tulevaan laskuun ja laskun voi jakaa minimissään 2 kk jaksoihin.

  • Eräpäivän siirtäminen

Voit neuvotella tilauslaskulle poikkeuksellisesti lisää maksuaikaa, jos tilanteesi sitä vaatii.

    • Tilausmuodon muuttaminen

Kaipaatko digin rinnalle painettua lehteä? Voimme muuttaa tilausmuotoa palvelemaan tarpeitasi paremmin.

  • Tilauksen keskeyttäminen

Voimme keskeyttää tilauksesi enintään 3 kuukaudeksi tilaamastasi lehdestä riippuen. Kestotilaajana keskeytys hyvitetään tilausjaksosi loppuun. Lisätietoja jakelunkeskeytyksistä löydä täältä.  Muistathan, että voit myös tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen.

  • Lehden vaihtaminen

Jos olet muuttamassa toiselle paikkakunnalle, kannattaa tarkistaa ilmestyykö uudessa asuinympäristössä Mediakonserni Keskisuomalaisen lehti. Ehkä voimme vaihtaa lehden tai tehdä sinulle hyvän tarjouksen, jotta tiedät heti mitä uudella paikkakunnalla tapahtuu.

Auttaisivatko nämä keinot sinua? Ota yhteyttä omaan asiakaspalveluusi, niin laitetaan asiat kuntoon!

 


Määräaikaisen tilauksen peruutus

Määräaikaista tilausta ei voi päättää kesken tilausjakson, mutta lehden voi lahjoittaa toiselle henkilölle tai keskeyttää lehden jakelun. Tilausmaksua ei kuitenkaan palauteta.

Lue tarkemmin tilausehdoista >>

 


Etämyynnissä tehdyn tilauksen peruuttamisoikeus

Tilaajalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty lehtitilaus Kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisoikeuden alkaminen ja päättyminen

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu.

  • Mikäli tilaukseen kuuluu painettu lehti, alkaa peruutusoikeuden laskeminen siitä, kun ensimmäinen lehti on vastaanotettu.
  • Kun kyse on palvelun tai sähköisesti toimitettavasta digitaalisesta sisällöstä, peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sopimus on tehty.

Miten teen peruutuksen

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava lehden asiakaspalveluun päätöksestänne peruuttaa etämyynnissä tehty tilaussopimus. Peruutuksen voi tehdä:

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

  • Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.