Tervetuloa Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Täytämme päiväsi uutisilla

Sinä päätät, miten luet. Asenna uudet sovelluksemme: Uutissovellus ja Päivän lehti -sovellus mobiililaitteellesi. Uutissovelluksen avulla pääset suoraan paikallisuutisten virtaan. Halutessasi saat ilmoituksen päivän tärkeimmistä uutisista puhelimeesi. Päivän lehti -sovelluksessa näköislehti on aina mukanasi. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttämistä!

Lue lisää

Varhaisjakelu tuo Luoteis-Uusimaan aamiaispöytään

Luoteis-Uusimaa siirtyy torstaina 4.3.2021 varhaisjakeluun. Muutos koskee niitä talouksia, joiden osoitteet ovat varhaisjakelun reiteillä. Niille asiakkaille, jotka eivät asu varhaisjakelun alueilla, lehti jaetaan entiseen tapaan päivällä.

Lue lisää

Luoteis-Uusimaa ilmestyy jatkossa torstaisin ja sunnuntaisin

Maaliskuun 2021 alusta alkaen Luoteis-Uusimaa ilmestyy torstaisin ja sunnuntaisin. Lehti ei siis ilmesty tiistaina 2.3.2021.

Lue lisää

Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Kaikki Luoteis-Uusimaan tilaukset sisältävät tästä eteenpäin painetun lehden lisäksi digitaalisen näköislehden ja jatkuvasti päivittyvän verkkopalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilauksesi monipuolistuu automaattisesti. Luo itsellesi Mediatunnus ja ota tilauksestasi koko hyöty irti.

Lue lisää

Mediatunnuksella luet näppärästi monipuolisia digisisältöjämme

Luo Mediatunnus ja hyödynnä tilaukseesi sisältyvät digisisällöt. Mediatunnuksella hoidat myös tilaukseesi liittyviä asioita, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Lue lisää

Olemassa olevat Mediatunnukset säilyvät

Sinulla saattaa olla Mediatunnus jo esimerkiksi jonkin toisen lehden tilauksen johdosta. Käytössäsi oleva tai käytössäsi joskus ollut Mediatunnus toimii edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta.

Lue lisää