Tiedotteet

Pankkien maksupalveluissa katkoja viikonlopun aikana

Tulevana viikonloppuna pankit tekevät päivityksiä maksujärjestelmiin. Katkojen aikana verkkopankeissa maksaminen ei sivuillamme onnistu. Pankkien kortti- ja verkkopalveluissa sekä tunnistuspalvelussa on palvelukatko su 19.9.2021 klo 5.00-13.00. Huoltokatkon...

Lue lisää

Millainen toimittaja sinä olisit? Tee toimittajatesti ja voita vuoden lehdet

Luotettavuus on arvo, jota vaalimme. Tutkittu ja luotettava tieto on vastuullista journalismia. Meiltä saat lukijana aina oikeaa tietoa. Testaa tietosi toimittajatestissä 30.11. mennessä ja voita vuoden lehdet!

Lue lisää

Varhaisjakelu tuo Luoteis-Uusimaan aamiaispöytään

Luoteis-Uusimaa siirtyy torstaina 4.3.2021 varhaisjakeluun. Muutos koskee niitä talouksia, joiden osoitteet ovat varhaisjakelun reiteillä. Niille asiakkaille, jotka eivät asu varhaisjakelun alueilla, lehti jaetaan entiseen tapaan päivällä.

Lue lisää

Luoteis-Uusimaa ilmestyy jatkossa torstaisin ja sunnuntaisin

Maaliskuun 2021 alusta alkaen Luoteis-Uusimaa ilmestyy torstaisin ja sunnuntaisin. Lehti ei siis ilmesty tiistaina 2.3.2021.

Lue lisää

Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Kaikki Luoteis-Uusimaan tilaukset sisältävät tästä eteenpäin painetun lehden lisäksi digitaalisen näköislehden ja jatkuvasti päivittyvän verkkopalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilauksesi monipuolistuu automaattisesti. Luo itsellesi Mediatunnus ja ota tilauksestasi koko hyöty irti.

Lue lisää

Mediatunnuksella luet näppärästi monipuolisia digisisältöjämme

Luo Mediatunnus ja hyödynnä tilaukseesi sisältyvät digisisällöt. Mediatunnuksella hoidat myös tilaukseesi liittyviä asioita, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Lue lisää

Olemassa olevat Mediatunnukset säilyvät

Sinulla saattaa olla Mediatunnus jo esimerkiksi jonkin toisen lehden tilauksen johdosta. Käytössäsi oleva tai käytössäsi joskus ollut Mediatunnus toimii edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta.

Lue lisää