Lisää lukemista kesääsi!

Kesällä on mukava rentoutua ajankohtaisten uutisten ja hyvien juttujen parissa. Kesän kunniaksi ja kiitoksena asiakkuudestasi, voit käyttää kaikkien Mediatalo Keskisuomalaisen maakuntalehtien verkkopalvelua, näköislehteä ja sovelluksia maksutta elokuun loppuun saakka. Kirjaudu haluamaasi verkkopalveluun omalla Mediatunnuksellasi ja nauti kesästä kanssamme!


Etelä-Suomen Sanomien, Keskisuomalaisen tai Savon Sanomien tilaajana* saat kiitoksena asiakkuudestasi käyttöösi myös muiden maakuntalehtiemme sisällöt maksutta elokuun loppuun saakka.

Mitä kaikkea saan?

Etelä-Suomen Sanomat

Keskisuomalainen

Savon Sanomat

Miten saan edun käyttööni?

Etu lisätään tilaukseesi automaattisesti. Kirjaudu haluamaasi verkkopalveluun omalla Mediatunnuksellasi ja nauti kesästä kanssamme!

Mediatunnus on avain kaikkiin sähköisiin palveluihimme

Kaikkia tilaukseesi kuuluvia digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella lehdestä riippumatta. Samalla tunnuksella hoidat näppärästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia, kuten lukuoikeuden jakamisen ja osoitteenmuutokset. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä >>


*ei koske yritystilauksia tai pelkän painetun lehden sisältäviä tilauksia.