Ajankohtaiset jutut paketoituna

Näköislehti sisältää kaikki tärkeimmät ja ajankohtaisimmat jutut näppärästi paketoituna. Näköislehden pääset lukemaan verkkopalvelussamme osoitteessa Oma.media.fi/nakoislehti tai sovelluksellamme.


Arkisto

Jäikö lehti lukematta tai haluatko lukea jutun uudestaan? Näköislehtipalvelumme sisältää myös arkiston, josta pääset lukemaan jo julkaistuja lehtiämme. Halutessasi voit myös tulostaa tai tallentaa sivuja tietokoneellesi valikon Tulosta sivu -painikkeen avulla.

Täytä ristikot ja sudokut näköislehdessä

Tiesitkö, että ristikot ja sudokut voit ratkoa myös näköislehdessämme ja sovelluksellamme, jolloin ne ovat aina mukanasi. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Jos olet jumissa, jätä ristikko tai sudoku hetkeksi. Voit jatkaa siitä mihin jäit, sovellus ja selain muistavat jo täytetyt sanat.

Katso tarkat ohjeet näköislehden käyttämisestä tietokoneella ohjevideostamme. Videolla näytetään, miten näköislehteä luetaan, mistä löytyy lehden arkisto, miten sivuja tallennetaan tai tulostetaan sekä miten voit ratkoa ristikot ja sudokut näköislehdessä.

Lue näköislehti sovelluksellamme

Luetko näköislehteä puhelimella tai muulla mobiililaitteella? Suosittelemme asentamaan sovelluksemme, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille.
Tutustu sovelluksiimme klikkaamalla tästä >>

Katso ohjeet näköislehden lukemisesta Android-puhelimilla ja -tableteilla.

Katso ohjeet näköislehden lukemisesta iPhonella ja iPadilla.


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Näköislehteä sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä tai alla olevalta ohjevideoltamme.

Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et ole kirjautuneena palveluun, katso ohjeet kirjautumisesta seuraavalta videolta.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset