Uusi päivän lehti -sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista

Uusi päivän lehti -sovellus on ladattavissa sekä Android- että iOs-laitteille ilmaiseksi. Löydät uuden sovelluksen sovelluskaupoista entiseen tapaan kirjoittamalla lehden nimen hakukenttään. Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Aiempi sovellus, josta pystyi lukemaan näköislehteä ja verkon uutisvirtaa, on poistunut käytöstä ja voit poistaa sen laitteiltasi.

Lataa sovellukset laitteellesi klikkaamalla tästä

Uutissovellus

Verkkopalvelumme uutiset löytyvät nyt omana uutissovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla. Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea näköislehteä sekä selata 3.10.2024 jälkeen ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Tämän lisäksi sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Näin lataat päivän lehti -sovelluksen

  1. Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään tilaamasi lehden nimi
  2. Klikkaa Asenna
  3. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi
  4. Nauti helposta lukukokemuksesta

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Sovelluksia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jäikö jokin mietityttämään tai tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tilauksiisi liittyvissä asioissa ma-pe klo 8.00–16.00
p. 017 303 500 (mpm/pvm, jonotus on maksullista) tai sähköpostilla tilaukset@media.fi

3.10.2024