Mediakonserni Keskisuomalaisen tilauslaskutus

Sähköistä tilauslaskusiLaskutus- ja maksutavat

Kuluttajana voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan:

Kuluttaja-asiakkaan laskutustapana tarjoamme edellisten lisäksi myös paperilaskun postitse. Mediakonserni Keskisuomalaisen lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa (pl. suoramaksuilmoitukset) veloitetaan 3.30 € (sis.alv) euron käsittely- ja postituskulu / lasku.

Yrityksille tarjoamme maksuttomina laskutusvaihtoehtoina verkko- ja sähköpostilaskun, postitse toimitettavasta paperilaskusta veloitetaan lisäveloitushinnaston mukainen käsittely- ja postituskulu / lasku.  Lue lisää yrityksen laskutustavoista.

Kaikissa vaihtoehdoissa lasku toimitetaan asiakkaillemme niin, että eräpäivään on aikaa n. kaksi viikkoa. Tarvittaessa voit muuttaa laskusi eräpäivää helpoiten käyttäjätilisi Omat tiedot -osiossa Avoimet laskut-painikkeesta. Sieltä löydät Muuta eräpäivää -kohdan, jossa pääset muokkaamaan eräpäivää.

Voit siirtää eräpäivää yhden kerran enintään 2 viikkoa / lasku. Eräpäivän siirrosta ja maksusuunnitelmista voit myös keskustella asiakaspalvelumme kanssa. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

Tiesitkö, että voit muokata tilauslaskutustasi itsellesi sopivaksi usealla eri tavalla? Laskusi joustaa, jotta sinä tiedät jatkossakin, mitä ympärilläsi tapahtuu ja mistä puhutaan. Lue tarkemmin muokkausvaihtoehdoista täältä.

Usein kysytyt kysymykset tilauslaskutuksesta löydät täältä.

Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

  • Laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan normaalihinnastoon lisäveloituksineen tai tilaajalle tarjotun kampanjan hinnastoon.
  • Normaalihinnasto on nähtävissä lehdessä, verkkosivulla ja asiakaspalvelussa.
  • Mediakonserni Keskisuomalaisella on oikeus muuttaa tilausehtoja, käyttöehtoja, ilmestymispäiviä sekä tilaushintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan verkkosivulla sekä lehdessä.
  • Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.
  • Mediakonserni Keskisuomalaisella on oikeus kieltäytyä laittamasta pyydettyä tilausta voimaan tai keskeyttää tilauksen jakelu perustellusta syystä, esimerkiksi tilauksen maksajan maksuhäiriöiden vuoksi.
  • Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Katso voimassaolevat tilausehdot tästä

Mediakonserni Keskisuomalaisen tilattavien lehtien maksuyhteystiedot

Katso lehtien maksuyhteystiedot tästä