Paikallista elämää jo 60 vuotta. Juhli kanssamme ja tilaa Pielavesi-Keitele!

Pielavesi-Keitele tietää, mitä omalla paikkakunnalla tapahtuu. Tuomme meille merkitykselliset uutiset, tapahtumat ja ilmiöt eteesi. Elämme paikallista arkea ja juhlaa kanssasi. 

Lehti ja digi 6 kk vain 6 €/ kk

Lehti ja digi 6 kk vain 6 €/ kk

Tarjousjakson kokonaishinta 36 € (norm. 61,60 €). Tilaus sisältää painetun lehden kerran viikossa sekä lehden verkkopalvelun, näköislehden ja mobiilisovelluksen rajattoman käyttöoikeuden. Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisesti niin kauan kuin haluat.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 kk 10 €/kk

Lehti ja digi 6 kk 10 €/kk

Tarjousjakson kokonaishinta 60 € (norm. 75,90 €). Tilaus sisältää painetun lehden kerran viikossa sekä lehden verkkopalvelun, näköislehden ja mobiilisovelluksen rajattoman käyttöoikeuden. Tilaus on määräaikainen.

Tee tilaus
Digi 6 kk 5 €/kk

Digi 6 kk 5 €/kk

Tarjousjakson kokonaishinta 30 € (norm. 39,40 €). Tilaus sisältää lehden verkkopalvelun, näköislehden ja mobiilisovelluksen rajattoman käyttöoikeuden. Tarjousjakson jälkeen digitilaus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisesti niin kauan kuin haluat.

Tee tilaus

Tarjous koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset  ovat voimassa 22.10.2021 saakka.