Sivustomme uudistui – sinä päätät, miten luet.

Uudistuneet sivustot

Uudistimme verkkopalvelumme

Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi  ja sivusto toimii entistä nopeammin ja paremmin myös mobiililaitteilla. Osastovalikot löytyvät jatkossa päänavigaation Sisältö-valikon alta. Myös hakutoiminnon löydät Sisältö-valikon alta.

Kaikki asiakkuuteen, kuten kirjautumiseen ja asiakaspalveluun, liittyvät asiat löytyvät oikean yläkulman Asiakas-valikosta. Lue lisää kirjautumisesta

Tutustu verkkosivuihin 

Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea tuoreimmat uutiset, näköislehden ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Uusi käyttöliittymä on entistä selkeämpi ja sovelluksesta voit hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia. Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista.

Uudistuneessa sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Lue lisää sovelluksesta

Asenna päivän lehti -sovellus

Anna palautetta uudistuksestaAnna palautetta uudistuksesta

Risuja vai ruusuja? Anna palautetta ja kehitysideoita verkkopalvelu- ja sovellusuudistukseen liittyen.

Anna palautetta

Miten kirjaudun sisään uudessa verkkopalvelussa?

Kirjautuminen onnistuu kahta reittiä:

 • Oikean yläkulman Asiakas-valikosta löytyy linkki Kirjaudu.
 • Kun luet maksullista juttua, tilaamisen lisäksi löydät vaihtoehtoista kohdan Olen jo tilaaja. Linkkiä painamalla pääset kirjautumaan

Verkkosivuille kannattaa tallentaa käyttäjätunnus ja salasana selaimen muistiin, jotta kirjautuminen onnistuu seuraavalla kerralla nopeasti. Selain yleensä kysyy lupaa tallentamiseen.

Kirjaudu sisään Mediatunnuksella

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi tästä linkistä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Mikä on muuttunut?

Kaikki nämä löydät uudistuneesta verkkopalvelustamme – entistä helpommin

Palvelun ulkoasu

 • Uusi ulkoasu on aiempaa selkeämpi ja toimii paremmin myös mobiililaitteilla

Yläreunan valikko

 • Osastovalikot löytyvät jatkossa päänavigaation Sisältö-valikon alta. Valikon avatessasi vasemmalta löydät pysyvät osastot, oikealle toimituksemme nostaa ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita. Myös hakutoiminnon löydät Sisältö-valikon alta.
 • Tietokoneella ja isoilla tableteilla linkki näköislehteen on heti yläreunan valikkopalkissa. Puhelimilla linkin näköislehteen löydät vasemman yläkulman Sisältö-valikon alla.
 • Kaikki asiakkuuteen, kuten kirjautumiseen ja asiakaspalveluun, liittyvät asiat  löytyvät oikean yläkulman Asiakas-valikosta.

Kommentointi

 • Kommentointi toimii edelleen Mediatunnuksella. Vain tilaajat voivat kommentoida juttuja.
 • Kommentointi ennakkomoderoidaan, jonka vuoksi yöllä kirjoitetut kommentit julkaistaan vasta aamulla.

Kaikkia sähköisiä palveluitamme voit käyttää Mediatunnuksella

Mediatunnuksella saat käyttöösi tilauksesi sähköiset palvelut sekä asiointipalvelut:

 • Tuoreimmat uutiset verkossa
 • Näköislehti verkossa ja Päivän lehti -sovelluksessa
 • Kommentoi verkossa
 • Tilausmuutokset ja jakelunkeskeytykset
 • Omien tietojen päivitys

Lue lisää 

15.9.2020