Tilauslasku sähköpostilaskuna

Sähköpostilasku sähköpostiisiSähköpostilasku on paperiton lasku, joka toimitetaan sinulle sähköpostiviestin PDF- liitteenä. Sähköpostilaskun sisältö ja ulkoasu vastaavat tavallista paperilaskua. Sähköpostilasku on elektroninen tapa vastaanottaa tilauslaskut, eikä se rasita ympäristöä käytetyn paperin osalta. Sähköpostilasku maksetaan samaan tapaan kuin perinteinenkin paperilasku. Siirtyminen sähköpostilaskuun ei muuta laskutusrytmiäsi eikä maksuaikaasi. Saat tilauslaskun sähköpostiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina sähköpostiviestissä olevassa virtuaaliviivakoodissa.

Ilmoita oman lehtesi asiakaspalveluun, että haluat vastaisuudessa tilauslaskusi sähköpostiisi. Ilmoita samalla myös sähköpostiosoitteesi, johon haluat vastaanottaa tilauslaskusi.  Pyydämme asiakkaitamme olemaan erityisen tarkkoja siinä, että sähköpostiosoite on aina ajantasainen ja kirjoitettu oikein. Mikäli vaihdat sähköpostia jossain vaiheessa, muistathan ilmoittaa siitä myös meille, jotta tilauslaskusi lähetetään oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Mediatunnuksen (=sähköpostiosoitteesi) vaihtaminen ei vaikuta sähköpostilaskun toimitusosoitteeseen, vaan sähköpostilaskuosoitteen muuttuminen pitää ilmoittaa meille erikseen.

💡 Vinkki! Kopioi virtuaaliviivakoodi sähköpostin saatteesta ja lisää se verkkopankissa ”Lue viivakoodi” -kenttään. Näin saat automaattisesti täydentymään verkkopankkimaksullesi tilinumeron, summan ja eräpäivän ja viitenumeron. Kätevää vai mitä!

Jos haluat siirtyä maksuttomaan ja helppoon sähköpostilaskuun, tai ilmoittaa muuttuneesta sähköpostiosoitteestasi, laita meille viestiä.

Keinoja estää sähköpostilaskua ohjautumasta roskapostikansioon
Sähköpostilasku saattaa ohjautua Saapuneet -kansion sijasta suoraan Roskaposti-kansioon. Sähköpostipalveluntarjoajasta riippuen sinulla voi olla eri kansioita, johon meiltä tullut sähköpostilasku voi ohjautua.  Eri kansiot kannattaa tarkistaa, jos et löydä lähettämäämme sähköpostilaskua. Jotta lasku ei jatkossa ohjaudu roskapostiin, kannattaa lähettäjän sähköpostiosoite asettaa luotettavaksi lähettäjäksi sähköpostisi asetusten kautta. Tarvittaessa sähköpostitarjoajasi tarjoaa neuvoja.

Lisäksi kannattaa huomioida, että jos lasku on ohjautunut roskapostiin, on se voitu jo sähköpostipalvelun tarjoajan toimesta automaattisesti poistaa. Tämä tapahtuu yleensä 1 – 30 päivän kuluessa sähköpostilaskun saapumisesta.  Nämä asetukset riippuvat kokonaan sähköpostisi tarjoajasta ja kannattaa tarkistaa sähköpostisipalvelutarjoajalta, jos et löydä lähettämäämme sähköpostilaskua.