Liity Savon Sanomien paneeliin

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, ja paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta.

Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa Internetin kautta, ja vastaaminen vie muutaman minuutin. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja toimitukselliseen sisältöön.

Paneelissa voit myös kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, lahjakortteja tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen. Neljä kertaa vuodessa arvotaan Savon Sanomien panelistien kesken kaksi 50 euron lahjakorttia. Valtakunnallisesti kaikkien panelistien kesken arvotaan kaksi kertaa vuodessa Aurinkomatkojen 500 € matkalahjakortti.

Paneelissa mukana oleminen edellyttää Internet-yhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin kun haluat ja sinulla on aikaa, ja voit myös lähteä paneelista milloin haluat.

Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin, ja vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.

Liity Savon Sanomien paneeliin

Savon Sanomat Paneeli on osa valtakunnallista Kärkimedialehtien paneelia. Kyselyt toteuttaa Savon Sanomille yritys nimeltä RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com