Tiedotteet

Savon Media Oy:n asiakaspalvelu toimii verkossa ja puhelimitse

Savon Media Oy on sulkenut asiakaspalvelupisteensä toistaiseksi 18.3. alkaen maan hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Palvelu jatkuu normaalisti verkkopalvelussa, puhelimitse ja sähköpostilla.

Lue lisää

Tilaa mobiilietukortti tekstiviestillä kännykkään!

Lähetä tekstiviesti ETUKORTTI numeroon 13521 Saat paluuviestinä linkin mobiilietukorttiin. Linkki on puhelinnumerokohtainen ja se pitää aktivoida vuosittain jokaisesta korttia käyttävästä puhelinnumerosta. Avaa saamasi linkki puhelimesi selaimeen ja...

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Katso miksi kannattaa luoda mediatunnukset

Videolla Kaija kertoo mediatilin käytöstä ja sen hyödyistä. Mediatunnuksilla voit tehdä osoitteenmuutokset, jakelukeskeytykset jne. Tunnuksilla pääset lukemaan tilaajien uutisia.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut digituotteista?

Videolla Tenho kertoo Savon Sanomien ja Lehtilaari-sovelluksista.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää