Tilaaminen kannattaa!

Mikä on Etukaista?

Etukaista on lehden oma, tilaajille suunnattu monipuolinen palvelu. Etukaistan kautta näet kätevästi kaikki voimassa olevat tilaajan edut. Neuvottelemme puolestasi rahan arvoisia etuja alueen yritysten tarjouksiin ja tapahtumiin. Yhteistyökumppanimme tarjoavat vuoden varrella runsaasti etuja, jotka saat helposti käyttöösi Etukaistan kautta.

Etujen lunastaminen

Tilaaja voi lunastaa etuja Etukaista-mobiilipalvelun avulla, yksittäisinä tekstiviestietuina tai näyttämällä tilauslaskua etua lunastaessa.

Etkö omista älypuhelinta? Ei hätää!

Voit tilata yksittäisen edun myös tekstiviestillä. Tekstiviestiohjeet löydät aina etuilmoituksista tai alla olevasta ”Katso voimassa olevat Etukaista-edut!” -kohdasta.

Katso voimassa olevat Etukaista-edut!

Lataa Etukaista-mobiilipalvelu:

Huom! Etukaista-mobiilipalvelu toimii älypuhelimilla, ja palvelun saat käyttöösi jos olet lehden tilaaja ja matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme.

Tilaa Etukaista tästä:

 

tai lähetä tekstiviesti SISA ETUKAISTA numeroon 13535. Saat paluuviestinä linkin, josta Etukaista aukeaa. Tallenna Etukaista esimerkiksi puhelimen aloitusnäytölle tai suosikkeihin ja pysyt helposti ajantasalla voimassa olevista eduista.

Etukaistan tallennusohjeet