Tiedotteet

Ilahduta ystävääsi maksutta Sipoon Sanomilla!

Hyödynnä kestotilaajan talvietusi, ja ilahduta läheistäsi Sipoon Sanomien maksuttomalla 1 kuukauden lahjatilauksella.

Lue lisää

Täytämme päiväsi uutisilla

Sinä päätät, miten luet. Asenna uudet sovelluksemme: Uutissovellus ja Päivän lehti -sovellus mobiililaitteellesi. Uutissovelluksen avulla pääset suoraan paikallisuutisten virtaan. Halutessasi saat ilmoituksen päivän tärkeimmistä uutisista puhelimeesi. Päivän lehti -sovelluksessa näköislehti on aina mukanasi. Kokeile myös sudokujen täyttämistä!

Lue lisää

Säästä tilauksesi laskutuskulut

Tiesithän, että saat tilauslaskusi maksuttomasti e-laskuna verkkopankkiin, laskuna sähköpostiin tai suoramaksusopimuksella pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1,75 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun. Lue lisää ja vaihda sähköiseen laskuun.

Lue lisää

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää

sipoonsanomat.fi uudistui – nopeampi ja selkeämpi lukukokemus

Uudistimme sipoonsanomat.fi-verkkopalvelumme 14.4. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Kaikki verkkosisällöt ja näköislehden löydät edelleen tutusta osoitteesta sipoonsanomat.fi. Kirjautumaan pääset oikean yläreunan Asiakas-valikosta.

Lue lisää

Tilaa lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden, näköislehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena (sis. näköislehden ja sähköiset palvelut). Op-alennus -30 % normaalihinnoista ( alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09 273 00 263.