Tiedotteet

Etukaista-palvelun SMS-liikenteessä vikatilanne

Kestotilaaja-asiakkaidemme Etukaista-palvelun SMS-liikenteessä on tällä hetkellä vikatilanne ja palveuun lähetetyt viestit eivät välity oikein. Vikatilanteesta johtuen Etukaistaa ei voi tällä hetkellä asentaa, koska tilaajatietojen tarkistaminen ei onnistu. Selvitämme vikaa ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pian.

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää

sipoonsanomat.fi uudistui – nopeampi ja selkeämpi lukukokemus

Uudistimme sipoonsanomat.fi-verkkopalvelumme 14.4. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Kaikki verkkosisällöt ja näköislehden löydät edelleen tutusta osoitteesta sipoonsanomat.fi. Kirjautumaan pääset oikean yläreunan Asiakas-valikosta.

Lue lisää

Tilaa lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden, näköislehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena (sis. näköislehden ja sähköiset palvelut). Op-alennus -30 % normaalihinnoista ( alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09 273 00 263.