Paikallislehti Sisä-Savo ilmestyy 1.10. alkaen painettuna lehtenä kerran viikossa torstaisin

Savon Media Oy muuttaa Paikallislehti Sisä-Savon ilmestymispäiviä ja sopeuttaa organisaatiota uuteen tilanteeseen. Ilmestymispäivien muutos on välttämätön ja johtuu kustannusten merkittävästä kasvusta. Muutoksen tavoitteena on turvata Paikallislehti Sisä-Savon hyvä sisältö ja toimitusten resurssi journalismin tekemiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Paikallislehti Sisä-Savo jatkaa ilmestymistä tutun näköisenä torstaisin. Lehti on saatavilla verkossa näköislehtenä. Lehden sisältö digitaalisissa kanavissa vahvistuu entisestään ja tavoittaa asiakkaat painettua lehteä nopeammin. Verkossa julkaistaan tilaajille paikallisia uutisia päivittäin.

Muutos laskee Paikallislehti Sisä-Savon tilaushintaa

Muutoksen myötä Paikallislehti Sisä-Savon tilaushinta laskee. Lehti ja digi kestotilauksen normaalihinta 1.10.2023 alkaen on 13,90 €/kk. Mikäli Paikallislehti Sisä-Savon tilaaja-asiakas on jo maksanut tilaustaan muutospäivästä 1.10. eteenpäin, jatkamme kyseistä tilausta hinnanalennusta vastaavalla pituudella. Muutamme tilaukset automaattisesti, eikä tilaaja-asiakkaidemme tarvitse olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jokainen tilaaja-asiakas tulee saamaan postitse henkilökohtaisen kirjeen, jossa selvitetään hinnan laskemisesta johtuva tilauskohtainen hyvitys. Mikäli sinulla on kysyttävää omaan tilaukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

31.8.2023