Tuoreita juttuja luettavaksesi

Soisalonseutu.fi-verkkopalvelustamme löydät aina tuoreimmat juttumme. Julkaisemme myös ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä lisäsisältöjä, kuten vaali- ja verokoneita, livestreameja sekä videoita. Verkkopalvelustamme löydät myös näköislehtemme.


Löydä mielenkiintoisimmat uutiset etusivun runsaasta tarjonnasta

Kaikista ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat jutut löydät suoraan verkkopalvelumme etusivulta. Eri aihealueet ovat kasattuna omiin lohkoihinsa, jolloin löydät helposti juuri sinua kiinnostavat uutiset. Lohkojako mahdollistaa myös useamman uutisen nostamisen etusivulle, jotta kaikki tärkeimmät uutiset pääsevät näkyville. Yläreunan sisältövalikon kautta voit myös hakea mieleisesi osaston, esimerkiksi luetuimmat, paikalliset uutiset tai urheiluosion.

Osallistu keskusteluun ja kommentoi

Mitä tunteita juttu herätti? Oletko samaa mieltä tai haluatko ottaa kantaa? Jätä kommentti ja keskustele! Kommentointi vaatii kirjautumisen sisään Mediatunnuksella sekä voimassa olevan tilauksen. Ilman tilausta ei voi kommentoida juttuja, vaikka ne olisivat maksuttomia.


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Verkkopalvelumme uutisia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset