Tiedotteet

Avainongelma

Huomenta, Lahdessa Tapparakadulla ja Juhonkadulla on avainongelmien vuoksi lehdet jaettu alaoville. Pahoittelemme häiriötä.

Vaihda vaivattomaan sähköiseen tilauslaskuun

Lomailetko ja paperilaskut odottavat kotona? Vaihda vaivattomaan ja ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun. Valitse sähköpostilasku, e-lasku tai suoramaksusopimus.

Lue lisää

Treenaa aivojasi täyttämällä sudokut ja ristikot näköislehdessä

Sudokut ja ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut ja ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Treenaa aivojasi – täytä ristikot näköislehdessä

Ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Treenaa aivojasi – täytä sudokut näköislehdessä

Sudokut ovat hyviä tehtäviä loogisen päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Tilaajana voit voittaa Muurikan Kesäkeittiön tai Sähkösavustimen

Huolehdi, että lehtitilauksesi on voimassa 5.8.2021, jotta olet mukana arvonnassa. Arvomme elokuun alussa kaikkien tilaajien kesken viisi Muurikka Kesäkeittiötä ja viisi Muurikka Sähkösavustinta.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita kylpyläloma Järvisydämeen

Osallistu arvontaan luomalla Mediatunnus tai päivittämällä puhelinnumerosi verkkoasioinnissamme. Arvomme syyskuun alussa neljä 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 740 €). Lisäksi arvotaan neljä 1 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 370 €).

Lue lisää

Onko sinulla jo Mediatunnus?

Mikäli sinulla on jo tai on ollut käytössäsi Mediatunnus, voit käyttää Keski-Hämeen tilaukseen liittyviä sisältöjä ja palveluita jatkossa samalla Mediatunnuksella.

Lue lisää
Uudistuneet sivustot

Sivustomme uudistui – sinä päätät, miten luet.

Lehden nimen verkkosivut ovat uudistuneet. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille.

Lue lisää

Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Kaikki Lehden nimen tilaukset sisältävät tästä eteenpäin painetun lehden lisäksi digitaalisen näköislehden ja jatkuvasti päivittyvän verkkopalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilauksesi monipuolistuu automaattisesti. Luo itsellesi Mediatunnus ja ota tilauksestasi koko hyöty irti.

Lue lisää