Tiedotteet

Lehtesi tilauslasku joustaa – Katso, kuinka voit helpottaa laskun maksamista

Haluamme palvella sinua joustavasti, jotta voit jatkaa tilaamista hyvillä mielin. Lyhennä maksuväliä, siirrä eräpäivää tai tee jakelunkeskeytys. Lue lisää eri vaihtoehdoista, ja laitetaan laskuasiasi kuntoon.

Lue lisää

Uutisia jokaiseen hetkeen – tutustu uudistuneeseen verkkopalveluumme ja sovelluksiin

Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä yhtenäisemmän lukukokemuksen. Tuoreet uutiset ja puhuttelevat tarinat saumattomasti mukanasi päivän jokaisena hetkenä.

Lue lisää

Apua kirjautumiseen

Tästä löydät lisätietoa kirjautumisesta, Mediatunnuksen luomisesta sekä salasanan vaihtamisesta.

Lue lisää

Jakelu myöhässä 28.8

Huomenta! Jakelumme on myöhässä tänään Sunnuntaina 28.8: Lahdessa: Männistönrinteen kaupunginosassa Metsäkankaan ja Ala-Okeroistentien välissellä alueella sekä Ristinkirkon ja Launupuiston välisellä alueella jakelun odotetaan valmistuvan klo 8-mennessä. Heinolassa: Plaanin ja Pyhätön kaupunginosista pohjoiseen jakelun odotetaan valmistuvan klo 8-mennessä Nastolassa: Nastonharjun ja Rakokiven välisellä alueella, jakelun odotetaan valmistuvan klo 9 mennessä. Hollolassa: Soramäen ja Tiilipuiston välisellä alueella sekä Hollolan ja Lahden kupeessa Paimelan, Kalliolan, Jokirannan kautta Arkionjärven ympäristö Heinlammen kautta Lahden Golfiin – jakelun odotetaan valmistuvan klo 9 mennessä Orimattilan keskustassa Palojoki-joen ja Luhtikyläntien ja Heinämaantien väillä. jakelu valmistuu klo 7 mennessä. Pahoittelemme häiriötä

Luukku.com -sähköpostit ja Mediatunnus

Luukku.com -sähköpostipalvelu on muuttunut maksulliseksi palveluksi 25.5.2022 alkaen. Jos käytät luukku.com -sähköpostiosoitetta Mediatunnuksenasi, varmistathan että pääset edelleen sähköpostiisi.

Lue lisää

Asiakaspalvelua myös viikonloppuisin 12.2.2022 alkaen

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin chatin palveluaika on klo 8-22.

Lue lisää

Chat-palvelumme palvelee myös viikonloppuisin

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin chatin palveluaika on klo 8-22. Chat on reaaliaikainen palvelukanava verkossa asiakaspalvelua ja tilauksia koskevissa asioissa. Löydät chat-palvelun...

Lue lisää

Savon Media Oy:n asiakaspalvelu verkossa ja puhelimitse

Savon Media Oy:n asiakaspalvelu palvelee sinua verkkopalvelussa, puhelimitse ja sähköpostilla.

Lue lisää