Tiedotteet

Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään – tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä

Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä. Lue lisää näköislehdestä ja muista monipuolisista digisisällöistämme.

Lue lisää

Luukku.com -sähköpostit ja Mediatunnus

Luukku.com -sähköpostipalvelu on muuttunut maksulliseksi palveluksi 25.5.2022 alkaen. Jos käytät luukku.com -sähköpostiosoitetta Mediatunnuksenasi, varmistathan että pääset edelleen sähköpostiisi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 13!

Uutisia jokaiseen hetkeen. Tilaaja, osallistu arvontaan ja voita iPhone 13. Arvo jopa 829 €!

Lue lisää

Jakeluhäiriöt 2.7.

Huomenta! Tänään 2. Heinäkuuta jakelu valmistuu Lahdessa klo 8 Vuorikadun, Mukkulan, Huippukadun, Erviänkadun välittömässä läheisyydessä sekä klo 9 mennessä Kivikadun ja Keijutien välittömässä läheisyydessä. Jakelu valmistuu Hollolassa Takkulan-Heinlammen ja Arkiomaan välisellä alueella klo 8 mennessä Hollolansalpan alueiden ympäristöissä sekä Soramäen, Tiilipuiston ja matkakeitaan välisellä alueella klo 8 mennessä. Jakelu valmistuu Nastolassa Kisaharjun ja Junttilan välisellä alueella, Keskustan, Nastonharjun ja Kisaharjun välisellä alueella ja Villähteen, lehtisenmäen ja Vehkalan välisellä alueella klo 10 mennessä Jakelu valmistuu Heinolassa Tähtiniemen ja Forskullan välisellä alueella , Heinolan Kirkonlylässä sekä Heinolan keskustassa Niemelässä klo 10 mennessä. Pahoittelemme häiriötä.

Ole skarppina koko kesä

Lehden nimi pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa mistä kylillä puhutaan lehti.fi-verkkopalvelusta, näköislehdestä tai sovelluksistamme. Lue lisää monipuolisista digisisällöistämme ja ota digi haltuun Mediatunnuksella.

Lue lisää

Ilahduta läheistäsi tilaamalla lahjalehti!

Hyödynnä kestotilaajan etusi ja ilahduta läheistäsi Lehden nimen lahjatilauksella, saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Lue lisää

Asiakaspalvelua myös viikonloppuisin 12.2.2022 alkaen

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin chatin palveluaika on klo 8-22.

Lue lisää

Chat-palvelumme palvelee myös viikonloppuisin

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin chatin palveluaika on klo 8-22. Chat on reaaliaikainen palvelukanava verkossa asiakaspalvelua ja tilauksia koskevissa asioissa. Löydät chat-palvelun...

Lue lisää

Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Kaikki Lehden nimen tilaukset sisältävät tästä eteenpäin painetun lehden lisäksi digitaalisen näköislehden ja jatkuvasti päivittyvän verkkopalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilauksesi monipuolistuu automaattisesti. Luo itsellesi Mediatunnus ja ota tilauksestasi koko hyöty irti.

Lue lisää

Mediatunnuksella luet näppärästi monipuolisia digisisältöjämme

Luo Mediatunnus ja hyödynnä tilaukseesi sisältyvät digisisällöt. Mediatunnuksella hoidat myös tilaukseesi liittyviä asioita, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Lue lisää