Toimittajatestin arvontasäännöt

Arvontaan osallistuminen on päättynyt 30.11.2021. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Mukana arvonnassa ovat seuraavat Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavat maakunta-, alue- ja paikallislehdet: Aamuposti, Etelä-Saimaa, Etelä-Suomen Sanomat, Hankasalmen Sanomat, Heinäveden Lehti, Iisalmen Sanomat, Itä-Häme, Itä-Savo, Joroisten Lehti, Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Karkkilan Tienoo, Keski-Häme, Keskilaakso, Keskisuomalainen, Keski-Uusimaa, Koillis-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Laukaa-Konnevesi, Lopen Lehti, Loviisan Sanomat, Luoteis-Uusimaa, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Länsi-Savo, Länsi-Uusimaa, Matti ja Liisa, Miilu, Paikallislehti Joutseno, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Pielavesi-Keitele, Pitäjäläinen, Pitäjänuutiset, Puruvesi, Sampo, Savon Sanomat, Sipoon Sanomat, Sisä-Suomen Lehti, Soisalon Seutu, Uusimaa, Uutis-Jousi, Uutisvuoksi, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu, Warkauden Lehti (myöhemmin lehdet).

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan 10 kpl yhden (1) vuoden kestäviä tilauksia eli vuosikertoja (myöhemmin palkinnot). Yhden palkinnon arvo on 48-627 €, riippuen valitusta lehdestä. Palkinnon voi valita joko lehti ja digitilauksena tai digitilauksena. Palkintojen yhteisarvo on 480-6270 euroa. Voittaja voi osoittaa palkinnon itselleen tai haluamalleen henkilölle. Mikäli palkinnon saajalla on jo kyseisen lehden tilaus, korvataan palkinto asiakkaalle aikahyvityksenä (365 päivää) tilausjakson lopussa. Aikahyvitys siirtää seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta toteutetaan Mediatalo Keskisuomalaisen alueyhtiöittäin eli arvontaan osallistutaan osallistujan osoitetietojen mukaan. Mikäli arvontaan on osallistuttu toiminta-alueen ulkopuolelta ilman tilausta, lisätään nämä osallistujat pienimpään arvontalistaan. Osallistuvia alueyhtiöitä on viisi (5) ja jokaisella alueella arvotaan 2 lehden vuosikertaa. Alueyhtiöt ovat Kaakon Viestintä Oy, Keski-Suomen Media Oy, Mediatalo ESA Oy, Etelä-Suomen Media Oy ja Savon Media Oy. 

Voittajat arvotaan 1.12.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua tekemällä kampanjaan kuuluvan toimittajatestin ja jättämällä yhteystietonsa testin lopussa olevalla lomakkeella. Arvontaan osallistumiseksi pakollisia kenttiä ovat yhteystiedot ja sääntöjen hyväksyminen.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 13.9.-30.11.2021 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 1.12.2021.

5. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti (kattaa EU:n asetuksen ja kansalliset säädökset). Tiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen ylläpitämään asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiin.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!