Ole skarppina koko kesä

Uutis-Jousi pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa mistä kylillä puhutaan Uutis-Jousi.fi-verkkopalvelusta, näköislehdestä tai sovelluksistamme. Lue lisää monipuolisista digisisällöistämme ja ota digi haltuun Mediatunnuksella.


Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Näköislehtipalvelumme sisältää myös arkiston, jonka avulla pääset palaamaan helposti lempijuttujesi pariin tai lukemaan väliin jääneen lehden. Halutessasi voit myös tulostaa tai tallentaa sivuja tietokoneellesi valikon Tulosta sivu –painikkeen avulla. Hyödynnä toimintoa esimerkiksi läheisistäsi kertovien uutisten, syntymäpäivälehtien tai kuolinilmoituksien tallentamisessa. Näköislehti kulkee mukanasi näppärästi puhelimen päivän lehti -sovelluksessa. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä.

Tuoreimmat uutiset pääset tarkistamaan verkkopalvelustamme sekä uutissovelluksesta. Kaikista ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat jutut löydät suoraan verkkopalvelumme etusivulta. Eri aihealueet ovat kasattuna omiin lohkoihinsa, jolloin löydät helposti juuri sinua kiinnostavat uutiset. Lohkojako mahdollistaa myös useamman uutisen nostamisen etusivulle, jotta kaikki tärkeimmät uutiset pääsevät näkyville. Yläreunan sisältövalikon kautta voit myös hakea mieleisesi osaston, esimerkiksi luetuimmat, paikalliset uutiset tai urheiluosion.

Lue lisää monipuolisista digisisällöstämme

Huolla aivojasi – täytä ristikot ja sudokut näköislehdessä

Tiesitkö, että ristikot ja sudokut voit ratkoa myös näköislehdessämme ja päivän lehti -sovelluksella, jolloin ne ovat aina mukanasi. Ristikoiden ja sudokujen ratkaiseminen huoltaa aivojasi ja sanaristikoiden ratkojilla onkin muita nuoremmat aivot, kertoo Exeterin yliopiston ja Lontoon Kings Collegen tutkimus. Sanailu parantaa huomio- ja päättelykykyä, lyhytkestoista muistia sekä kehittää sanantajua eli sanojen hahmottamista. Monille tärkein ja helpoiten huomattavissa oleva hyöty on kuitenkin ajanviete. Ristikoiden parissa pääsee rentoutumaan ja suomalaiset ovatkin innokkaita ristikoiden ja muiden pulmatehtävien ratkaisijoita.

Avaa ristikko tai sudoku näköislehdestä, klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Aktiivisen ruudun tunnistat keltaisesta väristä. Harmaat ruudut osoittavat, mihin suuntaan kirjoitus tai numerot jatkuvat. Mikäli haluat numeroiden ja kirjoituksen jatkuvan toiseen suuntaan, klikkaa aktiivista ruutua uudelleen, jolloin tekstinsyötön suunta vaihtuu. Jos olet jumissa, jätä ristikko tai sudoku hetkeksi. Voit jatkaa siitä mihin jäit, sovellus ja selain muistavat jo täytetyt sanat.

Monipuolisista digisisällöistämme nauttii koko perhe

Voit jakaa digilukuoikeuden jopa kolmelle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Tällöin perheenjäsenesi voivat nauttia monipuolisista digisisällöistämme itselleen sopivalla lukutavalla. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi. Katso ohjeet digilukuoikeuden jakamiseen tästä >> 

Ota digi haltuun Mediatunnuksella

Kaikkia tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Samalla tunnuksella hoidat näppärästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia, kuten lukuoikeuden jakamisen ja osoitteenmuutokset. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä >>

1.6.2022