Media yhdistää

Tärkeimmät asiat jatkuvat sukupolvelta toiselle. Kaikki hyvä ei kuitenkaan periydy geenejä pitkin ja siksi yhteiset hetket ovat arvokkaita.


Kotikulmiemme yhteiset ja yhdistävät puheenaiheet muistetaan jopa vuosikymmenien jälkeen. Ne yllättävät, ärsyttävät, naurattavat ja jopa liikuttavat meitä. Uutisen parissa vietetty hetki voikin olla ikimuistoinen ja osa sinunkin tarinaasi.

Kerro meille oma uutismuistosi ja voita vuoden lehdet!

”Muistan, kun isä luki Keskisuomalaisesta, että Kuokkalan silta oli avattu liikenteelle. Silta näytti kuvassa suurelta ja hienolta. Seuraavalla kaupunkireissulla ajoimme sillan yli, koska halusin nähdä sen omin silmin.”

Mikä on sinun vaikuttavin uutishetkesi, jonka olet viettänyt Keskisuomalaisen parissa? Paikallinen puheenaihe tai maailmanlaajuinen ilmiö – kerro meille oma uutismuistosi ja osallistut vuoden lehtien arvontaan.

Arvontasäännöt
Arvontaan voi osallistua 1.9.-30.10.2022 välisenä aikana. Voittajat arvotaan 8.11.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Osallistumalla arvontaan asiakas luovuttaa uutismuistonsa käyttöoikeuden Mediatalo Keskisuomalaiselle ja antaa luvan julkaista materiaalin sellaisenaan tai muokattuna Mediatalo Keskisuomalaisen medioissa tai Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä >>