Näköislehti

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissasi missä vain ja milloin haluat. Voit lukea näköislehden sekä verkkosivuiltamme että maksuttomalla mobiilisovelluksella, jonka saat ladattua sovelluskaupastasi. Sovellus löytyy iOS:lle ja Androidille.

Näköislehden lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta sekä Mediatunnusta.

Kaikki Uutisvuoksen tilaukset sisältävät automaattisesti oikeuden lukea näköislehteä.

Näköislehti mobiilisovelluksessa

Älypuhelimella ja tabletilla näköislehti on luettavissa maksuttoman mobiilisovelluksen kautta. Sovellus löytyy iOS:lle ja Androidille sovelluskaupoista.

Minulla on tilaus, mistä löydän näköislehden?

Kirjaudu Mediatunnuksella osoitteessa www.uutisvuoksi.fi. Jos sinulla on tilaus voimassa, ja olet aktivoinut digin käyttöösi, löydät näköislehden pääsivun valikosta. Kirjaudu sisään joko haluamasi lehden kantta klikkaamalla tai sivun yläreunan Kirjaudu sisään –linkistä.

Jos et ole vielä ottanut digipalvelujamme käyttöösi, aktivoi digitilauksesi luomalla Mediatunnus: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.

Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, joka esim. löytyy laskusta. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.