Tiedotteet

Luukku.com -sähköpostit ja Mediatunnus

Luukku.com -sähköpostipalvelu on muuttunut maksulliseksi palveluksi 25.5.2022 alkaen. Jos käytät luukku.com -sähköpostiosoitetta Mediatunnuksenasi, varmistathan että pääset edelleen sähköpostiisi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 13!

Uutisia jokaiseen hetkeen. Tilaaja, osallistu arvontaan ja voita iPhone 13. Arvo jopa 829 €!

Lue lisää

Ole skarppina koko kesä

Viitasaaren Seutu pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa mistä kylillä puhutaan Viitasaarenseutu.fi-verkkopalvelusta, näköislehdestä tai sovelluksistamme. Lue lisää monipuolisista digisisällöistämme ja ota digi haltuun Mediatunnuksella.

Lue lisää

Ilahduta läheistäsi tilaamalla lahjalehti!

Hyödynnä kestotilaajan etusi ja ilahduta läheistäsi Viitasaaren Seudun lahjatilauksella, saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Lue lisää

Asiakaspalvelumme Viitasaarella sulkeutuu torstaina 21.4.

Viitasaaren Seudun asiakaspalvelupisteen sulkeuduttua tilaus- ja ilmoitusasioissa palvelee Keski-Suomen Median asiakaspalvelu. Tarjoamme asiakaspalvelua eri kanavissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää

Järjestöilmoitukset viikosta 16 alkaen

Keskisuomalainen ja paikallislehdet ilmestyvät pääsiäisen jälkeeen uudella ulkoasulla. Lehtiuudistuksen yhteydessä yhtenäistämme käytäntöjä seurojen ja yhdistysten ilmoittelussa. Lisäksi Sisä-Suomen Lehden ilmainen seuratoiminnan palsta muuttuu maksulliseksi.

Lue lisää

Asiakaspalvelua myös viikonloppuisin 12.2.2022 alkaen

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin reaaliaikaista asiakaspalvelua chatissa klo 8-22.

Lue lisää