Tilaa Warkauden Lehti - saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Meidän kanssamme tiedät vastaukset niin kotikulmia kuin maailmaakin koskeviin kysymyksiin ja ilmiöihin. Hyödynnä syksyn huikea tutustumistarjouksemme ja tilaa Warkauden Lehti. 

Lehti ja digi 6 kk 15,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Lehti ja digi 6 kk 15,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Warkaudenlehti.fi-, Savonsanomat.fi-, Iisalmensanomat.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 95,40 e (norm. 148,10 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 4 kk 21 e/kk

Lehti ja digi 4 kk 21 e/kk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Warkaudenlehti.fi-, Savonsanomat.fi-, Iisalmensanomat.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 84 e (norm. 101,60 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. näköislehden, sovellukset sekä Warkaudenlehti.fi-, Savonsanomat.fi-, Iisalmensanomat.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 e (norm. 78 e).

Tee tilaus
Digi 4 kk 12 e/kk

Digi 4 kk 12 e/kk

Tilaus sis. näköislehden, sovellukset sekä Warkaudenlehti.fi-, Savonsanomat.fi-, Iisalmensanomat.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 48 e (norm. 56,80 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Warkauden Lehteä tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.10.2021 saakka.