Tervetuloa Aamupostin asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Joulupukit ja kuusikauppiaat, tavoita asiakkaasi jouluilmoituksella

Joulupukit, kuusikauppiaat ja joulumyyjäisten järjestäjät huomio! Joulun luokitellut on tehokas kauppapaikka sekä yrityksille että yksityisille. Jätä ilmoitus edullisesti verkossa.

Lue lisää

Joululahja ystävälle kestotilaajan etuhintaan

Kestotilaaja, hyödynnä etusi ja tilaa ystävälle Aamuposti joululahjaksi -50 % hintaan.

Lue lisää

Säästä tilauksesi laskutuskulut

Tiesithän, että saat tilauslaskusi maksuttomasti e-laskuna verkkopankkiin, laskuna sähköpostiin tai suoramaksusopimuksella pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1,75 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun. Lue lisää ja vaihda sähköiseen laskuun.

Lue lisää

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää