Kesäarvonnan säännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Arvonnan yhteistyökumppani: Järvisydän Oy, y-tunnus 2507488-2

Mukana kesäarvonnassa ovat seuraavat Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavat alue- ja maakuntalehdet: Aamuposti, Etelä-Saimaa, Etelä-Suomen Sanomat, Iisalmen Sanomat, Itä-Häme, Itä-Savo, Keski-Uusimaa, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Länsi-Uusimaa, Savon Sanomat, Uusimaa ja Warkauden Lehti. (myöhemmin lehdet)

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan neljä (4) 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle. Lomalahjakortti sisältää: majoittumisen, sisäänpääsyn Järvikylpylään, aamiaiset sekä asiakkaan valinnan mukaan vuokravälineet 2h, Valamo Winetastingin tai keikkalipun. Yhden pääpalkinnon arvo on 740 euroa. Lisäksi arvotaan neljä (4) 1 yön kylpylälomaa2 hengelle. Lomalahjakortti sisältää: majoittumisen, sisäänpääsyn Järvikylpylään, aamiaiset sekä asiakkaan valinnan mukaan vuokravälineet 2h, Valamo Winetastingin tai keikkalipun. (myöhemmin palkinnot) Yhden lisäpalkinnon arvo on 370€.  Palkintojen yhteisarvo on 4440 euroa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta toteutetaan Mediatalo Keskisuomalaisen alueyhtiöittäin eli arvontaan osallistutaan kampanjassa tilatun lehden ja/tai osallistujan osoitetietojen mukaan. Osallistuvia alueyhtiöitä on neljä (4) ja jokaisella alueella arvotaan yksi (1) 2 yön kylpyläloma 2 hengelle ja yksi (1) 1 yön kylpyläloma 2 hengelle. Alueyhtiöt ovat Kaakon Viestintä Oy, Mediatalo ESA Oy, Etelä-Suomen Media Oy ja Savon Media Oy.

Voittajat arvotaan 3.9.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Palkinnot toimitetaan voittajille sähköpostitse. Kilpailun järjestäjä vastaa toimituksesta sähköpostiosoitteeseen, joka tarkistetaan voitosta ilmoittamisen yhteydessä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän ja yhteistyökumppanin tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

Arvontaan voi osallistua joko tekemällä kampanjaan kuuluvan lehden tilauksen, luomalla mediatunnuksen tilaamansa lehteen tai päivittämällä puhelinnumeronsa tilaamansa lehden verkkoasioinnissa. Arvontaan osallistumiseksi pakollisia kenttiä ovat yhteystiedot ja sääntöjen hyväksyminen.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.5. -31.8. 2021 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 3.9.2021.

5. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen ylläpitämään asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiin.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!