Kesäarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Mukana kesäarvonnassa ovat seuraavat Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavat paikallis-, alue- ja maakuntalehdet: Aamuposti, Etelä-Saimaa, Etelä-Suomen Sanomat, Forssan Lehti, Hankasalmen Sanomat, Heinäveden Lehti, Hämeen Sanomat, Iisalmen Sanomat, Itä-Häme, Itä-Savo, Joroisten Lehti, Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Karkkilan Tienoo, Keski-Häme, Keskilaakso, Keskisuomalainen, Keski-Uusimaa, Koillis-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Laukaa-Konnevesi, Lopen Lehti, Loviisan Sanomat, Luoteis-Uusimaa, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Länsi-Savo, Länsi-Uusimaa, Matti ja Liisa, Miilu, Paikallislehti Joutseno, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Pielavesi-Keitele, Pitäjäläinen, Pitäjänuutiset, Puruvesi, Sampo, Savon Sanomat, Sipoon Sanomat, Sisä-Suomen Lehti, Soisalon Seutu, Uusimaa, Uutis-Jousi, Uutisvuoksi, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu ja Warkauden Lehti. (myöhemmin lehdet)

2. Palkinto

Arvonnassa arvotaan viisi (5) (myöhemmin palkinnot) iPhone 13 älypuhelinta. Yhden palkinnon arvo on 829 €.  Palkintojen yhteisarvo on 4145 euroa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta toteutetaan Mediatalo Keskisuomalaisen alueiden mukaisesti eli arvontaan osallistutaan kampanjassa tilatun lehden ja/tai osallistujan osoitetietojen mukaan. Osallistuvia alueita on viisi (5) ja jokaisella alueella arvotaan yksi (1) palkinto. Alueet ovat Etelä-Suomen Media Oy, Hämeen Media Oy / Hämeen Sanomat Oy, Kaakon Viestintä Oy, Keski-Suomen Media Oy ja Savon Media Oy.

Voittajat arvotaan 6.9.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Palkinnot tullaan luovuttamaan voittajille erikseen sovittavana ajankohtana ja palkinnon voittaja vastaa matkakustannuksistaan luovutukseen itse.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän työntekijät, eivätkä heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

Arvontaan voi osallistua kahdella eri tavalla. Arvontaan voi osallistua tekemällä kampanjaan kuuluvan lehden tilauksen kampanja-aikana. Arvontaan voi osallistua myös olemassa olevana lehden tilaajana, mikäli tilaus on alkanut ennen kampanja-aikaa ja tilaaja osallistuu mukaan lehtien asiakaspalvelusivustolla olevan arvontalomakkeen kautta. Arvontaan osallistumiseksi pakollisia kenttiä ovat yhteystiedot ja sääntöjen hyväksyminen.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 20.6.-31.8.2022 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 6.9.2022.

5. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

6. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Markkinointiluvan antaneiden tietoja voidaan käyttää Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiin ja markkinointiluvan antaneiden tiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen ylläpitämiin asiakastietoihin.

Markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa. Ilman markkinointilupaa olevat henkilötiedot poistetaan kilpailun päätyttyä. Henkilötietojen käsittely noudattaa Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalauseketta.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!