Etelä-Saimaan sovellus

Etelä-Saimaan sovelluksella luet verkkopalvelumme uutiset ja näköislehdet kätevästi! Lataa uudistunut sovellus laitteellesi sovelluskaupastasi ja nauti uutisista kätevästi missä oletkin. Sovellusta voit käyttää myös ilman tilausta, mutta tilaajana saat kaikki sisältömme rajoituksetta käyttöösi.

Lataa sovellus laitteellesi klikkaamalla tästä


Verkkopalvelun uutiset ja ilmoitukset sovelluksessa

Sovelluksella voit lukea kaikki verkkopalvelumme uutiset ja seurata uutisia läheltä ja kaukaa reaaliajassa. Sovelluksessa olevat verkkosisällöt noudattavat samaa tuttua rakennetta verkkopalvelun kanssa. Voit myös ottaa käyttöön ilmoitukset eri aiheista. Ilmoitusten avulla saat ensimmäisenä tiedon juuri sinua kiinnostavista uutistapahtumista suoraan puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi.


Näköislehdet sovelluksessa

Sovelluksella saat käyttöösi myös päivän näköislehden, lehden liitteet sekä näköislehtiarkiston. Näköislehti on digitaalinen versio perinteisestä paperilehdestä.


Näin lataat uuden sovelluksen

  1. Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään Etelä-Saimaa.
   Uuden sovelluksen ikoni näyttää tältä:
  2. Klikkaa Asenna.
  3. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi.
  4. Nauti helposta lukukokemuksesta.

Poista lopuksi vanhat Etelä-Saimaan sovellukset laitteeltasi. Nämä eivät haittaa uuden sovelluksen käyttämistä, mutta poistamisen jälkeen ne eivät myöskään jää kummittelemaan laitteellesi.
Vanhan sovelluksen ikonit näyttävät tältä:


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Sovelluksia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vaiheittaiset ja kuvalliset ohjeet uuden sovelluksen käyttöönottamisesta ja kirjautumisesta.

Ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja kirjautumiseen