Tilauslasku suoramaksuna

Tee suoramaksusopimus pankkisi kanssaSuoramaksu on verkkopankittoman maksajan maksutapa, eli se sopii sinulle joka et käytä verkkopankkia. Voit tehdä suoramaksusopimuksen omassa pankkikonttorissasi. Suoramaksussa sovit pankin kanssa automaattisesta laskun maksusta, jolloin pankki veloittaa laskun summan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Saat meiltä kotiisi aina ennakkoon ilmoituksen suoramaksuna veloitettavasta tilausmaksusta, mutta sinun ei tarvitse itse käydä maksamassa laskua. Suoramaksusopimuksen teon yhteydessä käytä tunnisteena asiakasnumeroasi, jonka löydät uusimmasta tilauslaskusta tai lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Muutokset suoramaksu-sopimukseen tehdään omassa pankissasi.

Miten suoramaksu toimii?

  • Tee suoramaksusopimus omassa pankkikonttorissasi. Suoramaksu-sopimusta varten ota pankkiin mukaan viimeisin laskusi, josta pankki saa kaikki tarvittavat tiedot onnistuneeseen suoramaksun kytkentään.
  • Tieto suoramaksusopimuksesta siirtyy meille viikon sisällä valtuutuksen teosta pankista riippuen.
  • Saat meiltä paperi-ilmoituksen eräpäivänä veloitettavasta maksusta.
  • Lähetämme pankkiin laskusta sähköisen kopion, jonka perusteella maksusi hoidetaan pankista automaattisesti.
  • Suoramaksuna maksettavan laskun summaa, eräpäivää tai tilinumeroa ei voi itse muuttaa. Jos sinun täytyy muuttaa laskusi eräpäivää, tulee siitä ilmoittaa sekä lehdelle että pankkiin. Emme voi tehdä muutoksia laskun sisältöön sen jälkeen, kun lasku on lähtenyt meiltä pankkiin, koska kyseessä on asiakkaan ja pankin välinen sopimus.