Apua kirjautumiseen

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi (entinen digitunnus)

Verkkopalvelun ja sovelluksien uudistumisen taustalla yhdistimme myös tilaajarekisterimme. Jatkossa pääset kirjautumaan kaikkiin Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien palveluihin Mediatunnuksella. Jos sinulla on jo Mediatunnus (entinen digitunnus), voit käyttää olemassa olevaa tunnustasi.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos Mediatunnuksessasi käytössä ollut sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä, etkä sen vuoksi voi tilata uutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä >>

Huomioithan, että tilaajarekisteriemme yhdistymisen vuoksi osaan asiakkaidemme Mediatunnuksista (entinen digitunnus) on tullut muutoksia. Näistä olemme tiedottaneet sähköpostitse. Jos et pääse kirjautumaan, tarkistathan sähköpostisi sekä roskapostikansion tiedotteen varalta. Jos Mediatunnuksessasi käytössä ollut sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä, etkä sen vuoksi voi tilata uutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Näin kirjaudut verkkopalveluun Mediatunnuksellasi:

  1. Kirjaudu sisään oikean yläkulman Tili-valikon alta. Lukiessasi maksullista sisältöä voit kirjautua sisään myös sivun alareunaan ilmestyvän maksumuurin kohdasta Oletko jo tilaaja? Kirjaudu.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, joita olet aikaisemminkin käyttänyt kirjautuessasi Forssanlehti.fi-verkkopalveluun. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata salasananvaihtolinkin kohdasta Olen unohtanut salasanani.
  3. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnusta, voit luoda sen kohdasta Luo Mediatunnus. Muistathan lisätä tiliisi myös asiakasnumerosi aktivoidaksesi lukuoikeuden maksullisiin sisältöihin. Huomioithan, että suurin osa asiakasnumeroistamme on muuttunut tilaajarekisterien yhdistämisen myötä. Asiakasnumerosi saat tarkistettua lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Voit myös pyytää asiakasnumerosi asiakaspalvelusta tämän lomakkeen kautta.

Takaisin Forssanlehti.fi-verkkopalveluun

11.10.2022