Mikä Etukortti?

Hämeen Median kestotilaajana saat rahanarvoisia etuja!

Hämeen Median kestotilaajien Etukortti on Etelä-Suomen Sanomien, Forssan Lehden, Hämeen Sanomien, Itä-Hämeen ja Keski-Hämeen kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki lehtiemme tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan etuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Hämeen Median lehden kestotilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Myös jatkuva digitilaus oikeuttaa tilaajaetuihin. Kestotilaajana saat käyttöösi etukortin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Sähköisissä asiointipalveluissa sinut tunnistetaan kestotilaajaksi, kun käytät Mediatunnustasi. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnusta, katso ohje tunnusten luomiseen tästä.

Jos olet määräaikaistilaaja, et ole oikeutettu kestotilaajaetuihin, mutta voit siirtyä milloin tahansa kestotilaajaksi. Määräaikaistilaajat voivat myös luoda itselleen Mediatunnuksen ja hyödyntää näin verkosta löytyvät tilaajan itsepalvelut ja kommentoida juttuja.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi Etukortilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

Etukorttia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista lehtiemme tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Mikä on Etukortti-mobiilipalvelu?

Etukortti-mobiilipalvelu on Hämeen Median tilattavien lehtien oma, vain kestotilaajille suunnattu monipuolinen palvelu. Etukortti-mobiilipalvelun avulla Etukortti kulkee aina puhelimessa mukanasi ja näet kätevästi kaikki voimassa olevat tilaajan edut ja voit lunastaa niitä.

Lataa Etukortti-mobiilipalvelu:

Etukortti-mobiilipalvelu toimii älypuhelimilla, ja palvelun saat käyttöösi jos olet lehden kestotilaaja ja matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme.

Tilaa Etukortti:

lähetä tekstiviesti ETUKORTTI numeroon 13300. (Normaali tekstiviestin hinta).
Saat paluuviestinä linkin, josta Etukortti aukeaa.

Tallenna Etukortti esimerkiksi puhelimen aloitusnäytölle tai suosikkeihin ja pysyt helposti ajan tasalla voimassa olevista eduista.

Tilaajan asiakastiedoissa on oltava tallennettuna puhelinnumero ja se pitää olla sama kuin mistä viesti lähetetään.
Jos saatte vastausviestinä ”Tilaajatarkistuksemme mukaan ette ole Hämeen Median kestotilaaja tai matkapuhelinnumeroanne ei löydy asiakasrekisteristämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme…” niin tilaajatiedoista joko puuttuu puhelinnumero tai se on väärä.

Voit lisätä puhelinnumeron kirjautumalla lehden sivuilla Mediatunnuksella ja lisäämällä sen tietoihisi oikean yläkulman kohdasta Tili > Omat tiedot tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Etukortin tallennusohjeet