Uutisia jokaiseen hetkeen – tutustu uudistuneeseen verkkopalveluumme ja sovelluksiin

Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä yhtenäisemmän lukukokemuksen. Tuoreet uutiset ja puhuttelevat tarinat saumattomasti mukanasi päivän jokaisena hetkenä.


Uusi ilme, uusi kokemus

Loimme tuoteperheillemme yhteisen ulkoasun, jotta tunnistat tuotteemme paremmin. Painettu lehti sai uuden ulkoasun kesäkuun alussa ja verkkopalvelun uudistaminen tuo lukukokemuksen saumattomammin yhteen. Uusi ulkoasu on tehty parantamaan lukukokemustasi. Tutut sisällöt odottavat sinua ja saat edelleen alueesi uutiset vastuullisesti toimitettuna.

Tutustu uudistuneeseen Forssanlehti.fi-verkkopalveluumme!

Forssanlehti.fi

Lataa uudet sovelluksemme

Verkkopalvelumme lisäksi myös sovelluksemme ovat uudistuneet. Vanha sovelluksemme päivittyy automaattisesti päivän lehti -sovellukseksi, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Uutuutena verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella.

Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla. Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta Forssanlehti.fi/asenna. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea näköislehteä sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Tämän lisäksi sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Näin lataat tai päivität päivän lehti -sovelluksen

  1. Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään Forssan Lehti
  2. Klikkaa Asenna/Päivitä
  3. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi
  4. Nauti helposta lukukokemuksesta

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Verkkopalvelun ja sovelluksien uudistumisen taustalla yhdistimme myös tilaajarekisterimme. Jatkossa pääset kirjautumaan kaikkiin Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien palveluihin Mediatunnuksella. Jos sinulla on jo Mediatunnus (entinen digitunnus), voit käyttää olemassa olevaa tunnustasi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos Mediatunnuksessasi käytössä ollut sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä, etkä sen vuoksi voi tilata uutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä >>

Näin kirjaudut verkkopalveluun Mediatunnuksellasi:

  1. Kirjaudu sisään oikean yläkulman Tili-valikon alta. Lukiessasi maksullista sisältöä voit kirjautua sisään myös sivun alareunaan ilmestyvän maksumuurin kohdasta Oletko jo tilaaja? Kirjaudu.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, joita olet aikaisemminkin käyttänyt kirjautuessasi Forssanlehti.fi-verkkopalveluun. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata salasananvaihtolinkin kohdasta Olen unohtanut salasanani.
  3. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnusta, voit luoda sen kohdasta Luo Mediatunnus. Muistathan lisätä tiliisi myös asiakasnumerosi, aktivoidaksesi lukuoikeuden maksullisiin sisältöihin. Huomioithan, että suurin osa asiakasnumeroistamme on muuttunut tilaajarekisterien yhdistämisen myötä. Asiakasnumerosi saat tarkistettua lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Voit myös pyytää asiakasnumerosi asiakaspalvelusta tämän lomakkeen kautta.

Huomioithan, että tilaajarekisteriemme yhdistymisen vuoksi osaan asiakkaidemme Mediatunnuksista (entinen digitunnus) on tullut muutoksia. Näistä olemme tiedottaneet sähköpostitse. Jos et pääse kirjautumaan, tarkistathan sähköpostisi sekä roskapostikansion tiedotteen varalta.

Lisätietoa ja ohjeita löydät uudistuneesta asiakaspalvelusivustoltamme

Lue lisää uusista sovelluksistamme >>
Apua kirjautumiseen >>
Lisätietoa Mediatunnuksesta >>
Jäikö vielä jotain kysyttävää? Vilkaise, löytyykö vastaus usein kysytyistä kysymyksistä >>

11.10.2022