Ohjeita ilmoittajalle

Ohjeita ilmoittajalle

Verkkopalvelumme kautta voit jättää ilmoituksesi helposti ja edullisesti.
Valitse haluamasi osasto: perheilmoitukset, luokitellut ilmoitukset, kuolinilmoitukset ja surukiitokset tai järjestöilmoitukset ja tutustu ilmoitusvalikoimaan. Palvelussa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia. Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset, joiden kokoa voi muokata, ja esimerkkihinnat, mitkä muuttuvat koon muuttuessa. Hyväksytty ilmoitus tulee toimittaa julkaisupäivää edeltävänä maanantaina klo 10.00 mennessä. Huomioithan, että juhlapyhät voivat muuttaa ilmoitusten jättöaikoja.

Asiakaspalvelun kautta jätettävät kuluttajailmoitukset:

Veloitamme muuten kuin verkkopalvelumme kautta jätetyistä ilmoituksista käsittely- ja valmistusmaksun

  • Luokitellut ilmoitukset koon mukaan 5 – 15 € sis. alv
  • Kuolinilmoitukset ja surukiitokset 0,15 €/pmm + alv
  • Perheilmoitukset 10 € sis. alv
  • Järjestöpalstailmoitukset 5 € sis. alv

Maksuliikenne, maksuehdot ja vastuu virheistä

Maksuliikenne

Kaakon Viestintä Oy

Y-tunnus 2628727-3

 

PANKKIYHTEYS

NORDEA
IBAN FI86 2042 1800 0613 62
BIC NDEAFIHH

OSUUSPANKKI
IBAN FI50 5271 0410 0034 96
BIC OKOYFIHH

SÄÄSTÖPANKKI
IBAN FI21 4108 6020 0118 70
BIC ITELFIHH

DANSKE BANK
IBAN FI68 8000 1300 7190 03
BIC DABAFIHH

HANDELSBANKEN
IBAN FI26 3131 1001 4080 81
BIC HANDFIHH

Maksuehdot

  • Yritysasiakkaat 10 pv netto
  • Yksityisasiakkaat 14 pv netto
  • Viivästyskorko korkolain 4 §:n mukaisesti
  • Mahdollinen hinnanmuutos koskee myös jo tehtyjä ilmoitusvarauksia
  • Laista, asetuksista tai viranomaisen toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
  • Paperilaskusta veloitamme yritysasiakkailta 7 € (alv 0 %), yksityisasiakkailta 3 € (sis. alv).

Mahdollisuus maksuttomaan sähköpostilaskuun, yrityksillä mahdollisuus myös maksuttomaan verkkolaskutukseen.

Verkkomaksaminen

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot:

Kaikki hyväksytyt mainokset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli mainosta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä voida julkaista, lehti ei vastaa mainostajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu mainoksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu enimmillään mainoksen maksetun hinnan palauttamiseen.

Mainoksen oikeellisuudesta ja vedoksen tarkastamisesta vastaa mainostaja. Lehti ei vastaa mainokseen tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta mainoksesta tai virheestä, joka käy selville mainostajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta.

Huomautukset ja reklamaatiot on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Lehden vastuu mainoksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu mainoksen maksetun määrän palauttamiseen. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta mainoksen käsittämistä eikä vähennä mainosarvoa.

Mainostaja vastaa mainonnan sisällön asianmukaisuudesta sekä mahdollisista vahingoista. Lehti noudattaa ja soveltaa käyttöön Mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä, alaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisten suosituksia