Ohjeita ilmoittajalle

Verkkopalvelumme kautta voit jättää ilmoituksesi kaikkiin Keski-Suomen Median lehtiin.

Valitset haluamasi osasto: Perheilmoitukset, Luokitellut, Seura- ja järjestötoiminta, Kuolinilmoitukset tai Surukiitokset.
Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset ja esimerkkihinnat. Verkkopalvelussa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia.

Jos mallipaketeistamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä lukijailmoitukset@media.fi
Laitathan viestin aiheeksi lehden nimen ja ilmoituksen julkaisupäivän.
Perjantaina klo 16 jälkeen tulleet viestit käsittelemme seuraavana arkipäivänä.

Hyväksytty ilmoitus tulee toimittaa ko. lehden aikataulun mukaisesti:

Keskisuomalainen
* Perheilmoitukset, kuolinilmoitukset ja surukiitokset
• maanantain, lauantain ja sunnuntain lehtiin torstaina klo 15 mennessä
• tiistai – perjantai lehtiin edellisenä päivänä klo 10 mennessä
* Luokitellut ilmoitukset
• maanantain, lauantain ja sunnuntain lehtiin perjantaina klo 12 mennessä
• tiistai – perjantai lehtiin edellisenä päivänä klo 12 mennessä

Hankasalmen Sanomat, Laukaa-Konnevesi, Sampo-lehti, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu ja Suur-Jyväskylän Lehti
• maanantaina klo 12 mennessä

Sisä-Suomen Lehti ja Pikkukaupunkilainen
• torstaina klo 12 mennessä

Huomioithan, että juhlapyhät voivat muuttaa ilmoitusten jättöaikoja. Jättöajan sulkeuduttua verkkopalvelu tarjoaa seuraavaa mahdollista julkaisupäivää.

Keski-Suomen Median lehdet:

Asiakaspalvelun kautta jätettävät kuluttajailmoitukset:
Veloitamme muuten kuin verkkopalvelumme kautta jätetyistä ilmoituksesta käsittely- ja valmistusmaksun

  • Järjestöilmoitukset 5 € sis. alv.
  • Kuolinilmoitukset ja surukiitokset 0,20 €/pmm  sis. alv.
  • Perheilmoitukset ja luokitellut ilmoitukset moduulikoon mukainen
    valmistusmaksu 13,64 € – 26,04 € sis. alv.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Keskisuomalainen, julkaisupäivä sunnuntai
Paikallislehdet, ilmestyvät 1 krt/viikko

Kuolinilmoitusten kuvat ja symbolit löydät tästä

Ilmoituspalvelumme värssypankista löytyviin teksteihin ja kuviin/symboleihin on julkaisulupa.
Jos käytät ilmoituksessa jonkun toisen henkilön piirtämää kuvaa tai, jos ilmoituksesi sisältää runon, värssyn tai laulun sanoja, muista varmistaa, että sinulla on tekijän lupa niiden käyttöön. Lisätietoa tekijänoikeuksista löydät esimerkiksi Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksesta sekä Sanaston sivuilta.

Välitysmaksu konsernin ulkopuolisiin lehtiin
Veloitamme konsernin ulkopuolisiin lehtiin välitetyistä ilmoituksista välitysmaksun 7 € sis. alv./ilmoitus.

Maksuliikenne, maksuehdot ja vastuu virheistä

Maksuliikenne

Keski-Suomen Media Oy
Y-tunnus 2005510-5

Nordea
IBAN: FI29 1737 3000 0001 19
BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki
IBAN: FI87 5290 0220 2084 98
BIC: OKOYFIHH

 

Maksuehdot

Laskutus tapahtuu mainoksen julkaisuaikataulun mukaisesti viikoittain, ellei erikseen ole muuta sovittu. Laskua koskeva huomautus on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä.

Esitetyt hinnastohinnat ovat verottomia hintoja ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, ellei toisin mainita.

Mediakonserni Keskisuomalainen tarvitsee aina yritysasiakkailta Y-tunnuksen ja yksityisasiakkailta täydellisen henkilötunnuksen, mikäli mediaosto halutaan maksaa laskulla. Laskutettaessa Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen julkaisua.

Yleiset maksuehdot ovat yritys- ja yhdistysasiakkaalle 10 pv netto ja yksityisasiakkaalle 14 pv netto.

Maksamattoman laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.  Maksumuistutuksen eräpäivän jälkeen siirrämme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettavaksi.

Maksuvaihtoehdot

Verkkolasku yritykselle
Asiakas toimittaa varauksen yhteydessä erikseen tiedot operaattoristaan ja verkkolaskuosoitteestaan (OVT-tunnus / IBAN-tunnus).

Lasku sähköpostiin
Sähköpostilaskua varten Asiakas toimittaa varauksen yhteydessä erikseen tiedot sähköpostiosoitteesta, johon lasku lähetetään PDF-muodossa viestin liitteenä. Lisäksi Asiakas vastaa oman sähköpostilaatikkonsa toiminnasta, esim. ettei lasku tule estetyksi tai ohjaudu roskapostikansioon.

Paperilasku
Paperilaskun lähettämisestä veloitamme paperilaskumaksun, joka on Yritys- ja yhdistysasiakkaalle 7,00 € (+alv.) ja yksityisasiakkaalle 3,00 € (sis. alv.).

Ennakkomaksu
Mediakonserni Keskisuomalainen voi edellyttää Asiakkaalta maksua pankkiin etukäteen ennen mainonnan julkaisua tai toteutusta.

Pankkiin maksettaessa maksun oltava sovitulla median tilillä ja tosite maksusta toimitettuna myyntipalveluun esim. sähköpostilla ko. varauksen jättöaikojen sisällä.

Paytrail verkkomaksaminen
Maksuvaihtoehtoina MobilePay, Pivo, Nordean Siirto ja Apple Pay.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Mediakonserni Keskisuomalaisen myyntiehdot

Muistutus virheellisestä julkaisusta on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta lehdessä tai sähköisen kampanjan päättymisestä. Muistutus laskutusvirheestä on tehtävä viimeistään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskutuspäivästä.

Mediakonserni Keskisuomalainen ei vastaa Asiakkaalle aiheutuneista välillisistä vahingoista. Vastuu välittömistä vahingoista rajoittuu ostetun mediatilan hintaan.
Kaikki hyväksytyt mainokset pyritään julkaisemaan sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli mainos ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai Asiakkaasta johtuvasta syystä voida julkaista, Mediakonserni Keskisuomalainen ei vastaa tästä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Mediakonserni Keskisuomalainen ei vastaa mainoksen sisältöön tai asuun tulleesta virheestä, joka johtuu esimerkiksi puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta aineistosta.

Mediakonserni Keskisuomalainen ei vastaa virheestä, joka ilmenee mainostajalle toimitetusta vedoksesta, jos Asiakas on hyväksynyt vedoksen sitä korjaamatta tai jättänyt kommentoimatta vedosta määräaikaan mennessä. Mediakonserni Keskisuomalainen ei anna hyvitystä lehti-ilmoituksen vähäisestä paino-, palautus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen ymmärtämistä eikä vähennä sen mainosarvoa.

Mediakonserni Keskisuomalaisella on oikeus sijoittaa mainos normaalin käytännön mukaisesti mediaympäristöön riippumatta toimituksellisesta sisällöstä tai muiden asiakkaiden julkaisuista.

Sähköinen palvelu voidaan ottaa tilapäisesti pois käytöstä huollon, ylläpidon tai muun vastaavan syyn takia. Mediakonserni Keskisuomalainen ei vastaa käyttökatkosten aiheuttamista vahingoista.

Vastuu mainoksen poisjäämisestä, julkaisemisessa sattuneesta virheestä tai virheestä aineiston valmistuksessa rajoittuu mediatilasta maksetun euromäärän palauttamiseen.