Tilauslasku joustaa tilanteesi mukaan

Tiesitkö, että voit muokata tilauslaskutustasi itsellesi sopivaksi usealla eri tavalla? Laskusi joustaa, jotta sinä tiedät jatkossakin, mitä ympärilläsi tapahtuu ja mistä puhutaan.

 

Voit muokata laskutustasi seuraavin keinoin:

  • Tilauslaskun maksuerän pienentäminen

Jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin, ja tällöin kertamaksu on pienempi. Mahdollisuutta voi käyttää avoinna olevaan tai tulevaan laskuun, ja laskun voi jakaa pienimmillään 2 kk jaksoihin.

 

  • Eräpäivän siirtäminen

Voit muuttaa laskusi eräpäivää helpoiten käyttäjätilisi Omat tiedot -osiossa Avoimet laskut-painikkeesta. Sieltä löydät Muuta eräpäivää -kohdan, jossa pääset muokkaamaan eräpäivää. Voit siirtää eräpäivää yhden kerran enintään 2 viikkoa / lasku.

Eräpäivän siirrosta ja maksusuunnitelmista voit myös keskustella asiakaspalvelumme kanssa. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

 

  • Tilauksen väliaikainen keskeyttäminen

Voimme keskeyttää tilauksesi jopa 3 kuukaudeksi tilaamastasi lehdestä riippuen. Kestotilaajana keskeytys hyvitetään tilausjaksosi loppuun. Lisätietoja jakelunkeskeytyksistä löydä täältä. Muistathan, että voit myös tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen.

 

Ota yhteyttä omaan asiakaspalveluusi, niin laitetaan laskuasiat kuntoon!

 

Lisätietoa tilauslaskutuksesta ja mm. maksuttoman sähköisen laskun käyttöönotosta täällä.