Mediatalo Keskisuomalaisen tilauslaskutus

Sähköistä tilauslaskusiLaskutus- ja maksutavat

Kuluttajana voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan:

Kuluttaja-asiakkaan laskutustapana tarjoamme edellisten lisäksi myös paperilaskun postitse.

Yrityksille tarjoamme maksuttoman verkkolaskun, sähköpostilaskun sekä paperilaskun postitse. Verkkolasku ja sähköpostilasku toimitetaan yritykselle ilman kuluja. Lue lisää yrityksen laskutustavoista.

Kaikissa vaihtoehdoissa lasku toimitetaan asiakkaillemme niin, että eräpäivään on aikaa n. kaksi viikkoa. Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa (pois lukien suoramaksuilmoitukset) veloitetaan 2,50 euron käsittely- ja postituskulu / lasku 1.1.2023 alkaen 2,90 e (sis. alv) pl. Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti, joissa veloitetaan 2,50 e.

Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

  • Laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan normaalihinnastoon lisäveloituksineen tai tilaajalle tarjotun kampanjan hinnastoon.
  • Normaalihinnasto on nähtävissä lehdessä, verkkosivulla ja asiakaspalvelussa.
  • Mediatalo Keskisuomalaisella on oikeus muuttaa tilausehtoja, käyttöehtoja, ilmestymispäiviä sekä tilaushintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan verkkosivulla sekä lehdessä.
  • Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.
  • Mediatalo Keskisuomalaisella on oikeus kieltäytyä laittamasta pyydettyä tilausta voimaan tai keskeyttää tilauksen jakelu perustellusta syystä, esimerkiksi tilauksen maksajan maksuhäiriöiden vuoksi.
  • Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Katso voimassaolevat tilausehdot tästä

Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavien lehtien maksuyhteystiedot

Katso lehtien maksuyhteystiedot tästä