Luo Mediatunnus käyttöösi helposti!

Mikä on Mediatunnus?

Mediatunnus on avain kaikkiin sähköisiin palveluihimme. Yhdellä tunnuksella pääset näppärästi lukemaan tilaukseesi kuuluvia verkkosisältöjä sekä kommentoimaan niitä. Mediatunnuksella hoidat kätevästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia – juuri silloin kun se sinulle sopii.

Mediatunnuksella voit:

  • lukea tilaukseesi kuuluvia verkkosisältöjä verkkopalvelussamme ja sovelluksessa
  • hallita ja päivittää omia tietojasi, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron
  • tehdä osoitteenmuutokset ja jakelunkeskeytykset verkossa ilman jonottamista
  • tehdä tilauksia itsellesi tai ystävälle

Mediatunnus on käytössä kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen sähköisissä palveluissa. Voit siis hallinnoida kaikkien lehtiemme tilauksia yhdellä Mediatunnuksella. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite.

Näin luot Mediatunnuksen helposti tilaaja-asiakkaana

Mikäli olet Mediatalo Keskisuomalaisen minkä tahansa sanomalehden tilaaja, voit luoda Mediatunnuksen helposti asiakasnumerosi avulla. Tunnuksen luomiseksi tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteesi toimii palveluiden käyttäjätunnuksena. Lisäksi sinun tarvitsee vain tarkistaa tietosi sekä antaa salasana, jolla haluat käyttää palveluita jatkossa.

Luo Mediatunnus tilaaja-asiakkaana tästä

Minulla on jo Mediatunnus, mutta asiakasnumeroni ei vielä ole liitetty tiliin

Katso alta ohjeet, miten saat liitettyä asiakasnumerosi Mediatunnukseesi helposti.

Katso ohjeet tästä

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Mikäli et tiedä omaa asiakasnumeroasi, löydät sen viimeisimmästä laskustasi tai voit kysyä sitä asiakaspalvelusta täältä.

Asiakasnumeron voit tarkistaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Tekstiviestitarkistus edellyttää, että olet ilmoittanut puhelinnumerosi meille aikaisemmin.

Minulla on jo Mediatunnus, mutta olen unohtanut salasanani

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata ohjeet salasanan vaihtamiseen tästä linkistä.

Vaihda salasana

En vielä ole tilaaja, voinko luoda Mediatunnuksen?

Vaikka et vielä olisi tilaaja, kannattaa Mediatunnus luoda, jotta voit osallistua keskusteluun uutissivustoillamme. Juttujen kommentointi edellyttää Mediatunnuksen olemassaoloa. Voit tunnuksia luodessasi määrittää tiliin liittyvän nimimerkin, jota voit käyttää keskustelunimenäsi.

Tunnusten luominen ei edellytä asiakasnumeron olemassaoloa. Jos haluat jatkossa tehdä helposti myös tilauksia, niin kirjaudu Mediatunnuksellasi sisään tilaussivulle ja täytä vain puuttuvat tiedot.

Luo Mediatunnus ei-tilaajana