Keski-Hämeen kestotilaus kannattaa!

Keski-Hämeen kestotilaajana saat rahanarvoisia etuja!

Hämeen Median kestotilaajien etukortti on Keski-Hämeen, Hämeen Sanomien, Forssan Lehden, Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki lehtiemme tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan etuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Keski-Hämeen jatkuva tilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Myös jatkuva digitilaus oikeuttaa tilaajaetuihin. Kestotilaajana saat käyttöösi etukortin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Sähköisissä asiointipalveluissa sinut tunnistetaan kestotilaajaksi, kun käytät Mediatunnustasi.

Jos olet määräaikaistilaaja, et ole oikeutettu kestotilaajaetuihin, mutta voit siirtyä milloin tahansa kestotilaajaksi. Määräaikaistilaajat voivat myös luoda itselleen Mediatunnuksen ja hyödyntää näin verkosta löytyvät tilaajan itsepalvelut ja kommentoida juttuja.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi etukortilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

Hämeen Median etukorttia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista lehtiemme tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Katso voimassa olevat kestotilaajan edut tästä!

Miten saan kestotilaajan etukortin?

Toimitamme etukortteja kestotilaajillemme kootusti kolmesti vuodessa: voimassa oleville tilauksille vuoden vaihteen jälkeen, uusille kestotilaajille loppukeväästä ja syksyllä.

Jos etukorttisi on kadonnut, saat uuden käymällä asiakaspalvelussamme tai pyytämällä asiakaspalveluamme postittamaan sen. Katso yhteystiedot täältä.