Keski-Hämeen kestotilaus kannattaa!

Keski-Hämeen kestotilaajana saat rahanarvoisia etuja!

ESApassi on Keski-Hämeen, Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki lehtiemme tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan ESApassietuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Keski-Hämeen jatkuva tilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Myös jatkuva digitilaus oikeuttaa tilaajaetuihin. Kestotilaajana saat käyttöösi ESApassin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Sähköisissä asiointipalveluissa sinut tunnistetaan kestotilaajaksi, kun käytät Mediatunnustasi.

Jos olet määräaikaistilaaja, et ole oikeutettu kestotilaajaetuihin, mutta voit siirtyä milloin tahansa kestotilaajaksi. Määräaikaistilaajat voivat myös luoda itselleen Mediatunnuksen ja hyödyntää näin verkosta löytyvät tilaajan itsepalvelut ja kommentoida juttuja.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi ESApassilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

ESApassia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista lehtiemme tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Katso voimassa olevat ESApassiedut tästä!

Miten saan ESApassin?

Toimitamme ESApasseja kestotilaajillemme kootusti kolmesti vuodessa: vuoden vaihteen jälkeen, loppukeväästä ja syksyllä.

Jos ESApassisi on kadonnut, saat uuden käymällä asiakaspalvelussamme tai pyytämällä asiakaspalveluamme postittamaan sen. Katso yhteystiedot täältä.