Sivustomme uudistui – sinä päätät, miten luet.

Uudistuneet sivustot

Uudistimme verkkopalvelumme

Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi  ja sivusto toimii entistä nopeammin ja paremmin myös mobiililaitteilla. Osastovalikot löytyvät jatkossa päänavigaation Sisältö-valikon alta. Myös hakutoiminnon löydät Sisältö-valikon alta.

Kaikki asiakkuuteen, kuten kirjautumiseen ja asiakaspalveluun, liittyvät asiat löytyvät oikean yläkulman Asiakas-valikosta. Lue lisää kirjautumisesta

Tutustu verkkosivuihin 

Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksessa voit lukea Keski-Hämeen näköislehteä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Uusi käyttöliittymä on entistä selkeämpi ja sovelluksesta voit hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia.
Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista.

Lue lisää sovelluksesta

Asenna päivän lehti -sovellus

Uutissovellus

Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, jotka päivittyvät sinne aina ajantasaisesti. Uutissovelluksesta löydät kaikki verkkosisällöt entistä nopeammin ja selkeämmin myös puhelimellasi. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa ja olet aina ajan tasalla.

keski-hame.fi/asenna

Miten kirjaudun sisään uudessa verkkopalvelussa?

Kirjautuminen onnistuu kahta reittiä:

  • Oikean yläkulman Asiakas-valikosta löytyy linkki Kirjaudu.
  • Kun luet maksullista juttua, tilaamisen lisäksi löydät vaihtoehtoista kohdan Olen jo tilaaja. Linkkiä painamalla pääset kirjautumaan

Verkkosivuille kannattaa tallentaa käyttäjätunnus ja salasana selaimen muistiin, jotta kirjautuminen onnistuu seuraavalla kerralla nopeasti. Selain yleensä kysyy lupaa tallentamiseen.

Kirjaudu sisään Mediatunnuksella

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi tästä linkistä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Kaikkia sähköisiä palveluitamme voit käyttää Mediatunnuksella

Mediatunnuksella voit:

  • Lukea tilaukseesi kuuluvat  tuoreimmat uutiset verkossa ja uutissovelluksessa
  • Lukea näköislehteä verkossa ja päivän lehti -sovelluksessa sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta
  • Kommentoida juttuja
  • Tehdä tilausmuutokset ja jakelunkeskeytykset
  • Päivittää omia tietoja

Lue lisää 

 

20.4.2021