Tervetuloa Loviisan Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut löydät sivun alalaidasta.

Loviisan Sanomien tilausehdot ovat muuttuneet

Loviisan Sanomien tilausehdot ovat muuttuneet

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti ovat siirtyneet KSF Media Ab:stä osaksi Etelä-Suomen Media Oy:tä, joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin. Omistajavaihdoksen myötä myös tilausehdot muuttuvat.

Lue lisää

Tilaa paikallislehti lahjaksi – voit voittaa potkukelkan!

Hei kestotilaaja! Yllätä läheisesi iloisesti ja anna hänelle lahja, joka avataan aina uudelleen! Tilaamalla joululahjaksi lukemista voit itsekin saada lahjan, jos arpaonni suosii potkukelkan arvonnassa (potkukelkan arvo on 144...

Lue lisää

Postin lakon vaikutus tilauslaskuihin

Postin lakon aikana laskutettiin tilauslaskuja e-laskuina, sähköpostilaskuina ja verkkolaskuina. Paperiset laskut (mukaan lukien suoramaksut) olivat laskutustauolla Postin lakosta johtuen ja ne laskutetaan asiakkailtamme vasta Postin lakon jälkeen. Myöhässä saapuneen paperisen laskun voi maksaa kuluttomasti viikon ajan laskun saapumisesta lukien.

Lue lisää

Tilaa lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden, näköislehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena (sis. näköislehden ja sähköiset palvelut). Op-alennus -30 % normaalihinnoista ( alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09 273 00 200.