Tervetuloa Loviisan Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut löydät sivun alalaidasta.

Loviisan Sanomien tilausehdot ovat muuttuneet

Loviisan Sanomien tilausehdot ovat muuttuneet

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti ovat siirtyneet KSF Media Ab:stä osaksi Etelä-Suomen Media Oy:tä, joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin. Omistajavaihdoksen myötä myös tilausehdot muuttuvat.

Lue lisää

Tilaa lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden, näköislehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena (sis. näköislehden ja sähköiset palvelut). Op-alennus -30 % normaalihinnoista ( alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09 273 00 200.

Hoida tilausasiasi kätevästi verkossa

Voit hoitaa Loviisan Sanomien tilausasiat kätevästi verkossa Mediatunnuksen avulla. Mediatunnus on käyttäjätunnus kaikkiin Mediatalo Keskisuomalaisen sähköisiin palveluihin. Tunnuksella voit tehdä tilauksia, lukea tilaukseesi kuuluvia digitaalisia sisältöjä verkkosivuilla ja sovelluksissa, hallita omia tietojasi sekä tehdä osoitteenmuutoksia sekä jakelunkeskeytyksiä. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnusta, lue alta, miten saat tunnukset helposti käyttöösi.

Lue lisää