Tervetuloa Loviisan Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut löydät sivun alalaidasta.

Pyhäinpäivän näköislehti on tuhti lukupaketti

Sunnuntaina 1.11.2020 on pyhäinpäivä. Loviisan Sanomat ei ilmesty silloin painettuna lehtenä. Loviisan Sanomat ilmestyy normaalisti torstaina 29.10. ja seuraavan kerran tiistaina 3.11.2020. Verkkopalvelumme loviisansanomat.fi uutisoi verkossa vuoden jokaisena päivänä.

Asiakaspalvelumme ja jakelupäivystys palvelevat normaalisti maanantaista perjantaihin. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Tiesithän, että verkkopalvelustamme löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, pystyt jättämään ilmoituksia sekä tekemään jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset myös asiakaspalvelumme ollessa suljettu. 

Lue Uusimaan näköislehteä myös pyhäinpäivänä

Tiesithän, että Loviisan Sanomien yhdistelmätilaajat voivat lukea myös Uusimaan näköislehden ja käyttää rajattomasti Uusimaa.fi-verkkopalvelua.

Uusimaa ilmestyy verkossa vuoden jokaisena päivänä. Verkkopalvelu Uusimaa.fi päivittyy ajantasaisesti myös pyhäinpäivänä.

Pyhäinpäivän näköislehti ovat luettavissa Mediatunnuksellasi osoitteessa uusimaa.fi/nakoislehti sen ilmestymispäivänä sekä jälkikäteen arkistosta.

Lue näköislehti

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää