Askarruttaako tilaamisen jatkaminen?

Tilauksen peruutus

Tiesitkö, että voit päättää jatkuvan tilauksen kuluitta kuluvan laskutusjakson loppuun ilmoittamalla perumisesta asiakaspalveluun ennen seuraavan kauden alkamista. Jos kyseessä on kuolintapaus tai muutto, voidaan tilaus päättää poikkeuksellisesti kesken laskutusjakson.

Määräaikaista tilausta ei voi päättää kesken tilausjakson, mutta lehden voi lahjoittaa toiselle henkilölle tai keskeyttää lehden jakelun. Tilausmaksua ei kuitenkaan palauteta.

Lue tarkemmin tilausehdoista >>


Haluamme palvella sinua joustavasti, jotta voit jatkaa tilaamista hyvillä mielin. Olisiko näistä vinkeistä apua tilanteeseesi?

  • Tilauslaskun maksuerän pienentäminen

Jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin ja tällöin kertamaksu on pienempi. Mahdollisuutta voi käyttää avoinna olevaan tai tulevaan laskuun ja laskun voi jakaa minimissään 2 kk jaksoihin.

  • Eräpäivän siirtäminen

Voit neuvotella tilauslaskulle poikkeuksellisesti lisää maksuaikaa, jos tilanteesi sitä vaatii.

  • Tilausmuodon muuttaminen

Kaipaatko digin rinnalle painettua lehteä? Voimme muuttaa tilausmuotoa palvelemaan tarpeitasi paremmin.

  • Tilauksen keskeyttäminen

Voimme keskeyttää tilauksesi enintään 3 kuukaudeksi tilaamastasi lehdestä riippuen. Kestotilaajana keskeytys hyvitetään tilausjaksosi loppuun. Lisätietoja jakelunkeskeytyksistä löydä täältä.  Muistathan, että voit myös tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen.

  • Lehden vaihtaminen

Jos olet muuttamassa toiselle paikkakunnalle, kannattaa tarkistaa ilmestyykö uudessa asuinympäristössä Mediatalo Keskisuomalaisen lehti. Ehkä voimme vaihtaa lehden tai tehdä sinulle hyvän tarjouksen, jotta tiedät heti mitä uudella paikkakunnalla tapahtuu.

Auttaisivatko nämä keinot sinua? Ota yhteyttä omaan asiakaspalveluusi, niin laitetaan asiat kuntoon!