Tervetuloa Savon Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Rautavaaralta puuttuu lauantain Savon Sanomia asiakkailta

Rautavaaran taajamasta (Ylätie-Metsätie-Kotitie-Louhitie-Puusepäntie-Koulutie-Ollintie-Kirkkotie) ja Rautavaaran syrjäseudun heittolaatikkojakelusta laatikoista 2- 63 asiakkailta jäi puuttumaan lauantain jakelussa Savon Sanomat. Lehdet toimitetaan sunnuntain jakelun yhteydessä. Pahoittelemme puuttuneita lehtiä.

Pankkien maksupalveluissa katkoja viikonlopun aikana

Tulevana viikonloppuna pankit tekevät päivityksiä maksujärjestelmiin. Katkojen aikana verkkopankeissa maksaminen ei sivuillamme onnistu. Pankkien kortti- ja verkkopalveluissa sekä tunnistuspalvelussa on palvelukatko su 19.9.2021 klo 5.00-13.00. Huoltokatkon...

Lue lisää

Millainen toimittaja sinä olisit? Tee toimittajatesti ja voita vuoden lehdet

Luotettavuus on arvo, jota vaalimme. Tutkittu ja luotettava tieto on vastuullista journalismia. Meiltä saat lukijana aina oikeaa tietoa. Testaa tietosi toimittajatestissä 30.11. mennessä ja voita vuoden lehdet!

Lue lisää