Tiedotteet

Miten saan poistettua Mediatunnukseni ja tietoni?

Jos haluat poistaa asiakastietosi tai tarkastaa mitä tietoja sinusta on kerätty Mediakonserni Keskisuomalaisen asiakasrekistereihin, toimi Keskisuomalaisen tietosuojaohjeistuksen mukaisesti: www.keskisuomalainen.com/tietosuoja

Miten kirjaudun sisään verkkopalvelussa?

Katso ohjevideo tästä linkistä.

Kirjautuminen onnistuu kahta reittiä:

  1. Oikean yläkulman Tili-valikosta löytyy linkki Kirjaudu.
    2. Kun luet maksullista juttua, tilaamisen lisäksi löydät vaihtoehdoista kohdan Oletko jo tilaaja? Kirjaudu. Linkkiä painamalla pääset kirjautumaan.

Verkkosivuille kannattaa tallentaa käyttäjätunnus ja salasana selaimen muistiin, jotta kirjautuminen onnistuu seuraavalla kerralla nopeasti. Selain yleensä kysyy lupaa tallentamiseen ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Mediatunnuksesi käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Mikäli et muista Mediatunnuksesi salasanaa, voit tilata uuden tästä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Miksi Mediatunnusta varten tarvitaan toimiva sähköpostiosoite?

Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena. Kun hankit Mediatunnuksen, saat tunnuksen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilatessasi tuotteita verkossa saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos unohdat salasanasi, voit tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi.

Voinko käyttää samaa Mediatunnusta eri verkkopalveluissa?

Kyllä voit. Yhdellä Mediatunnuksella voit kirjautua sisään mihin tahansa Mediakonserni Keskisuomalaisen sanomalehtien verkkosivuille, osallistua keskusteluun ja tehdä muutoksia omiin tietoihisi. Sinun ei siis tarvitse luoda uutta Mediatunnusta käyttääksesi eri lehtien palveluita.

Miksi Mediatunnus kannattaa luoda?

Kun olet kirjautuneena Mediatunnuksellasi, saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät palvelut. Voit kommentoida juttuja ja lukea vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, mikäli sinulla on tilaus voimassa.

Lisäksi voit tehdä jakelunkeskeytyksiä, osoitteenmuutoksia ja uusia tilauksia. Tekemällä tilausmuutokset verkossa vältyt mahdolliselta odottamiselta asiakaspalvelussa. Verkossa voit asioida vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Mikä on Mediatunnus?

Mediatunnus on Mediakonserni Keskisuomalaisen sähköisten palveluiden käyttöä varten luotava käyttäjätunnus (= sähköpostiosoite ja itse luotu salasana). Mediatunnus on maksuton, ja voit luoda sen itsellesi milloin tahansa.

Kun olet kirjautunut Mediatunnuksella, voit käyttää tilaukseesi kuuluvia palveluja verkossa, tehdä uusia tilauksia ja esim. osoitteenmuutoksen tai jakelunkeskeytyksen. Lisäksi voit osallistua keskusteluun verkkopalvelussamme.

Olen unohtanut salasanani. Miten saan uuden?

Mediatunnuksesi käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Jos olet unohtanut Mediatunnuksesi salasanan, voit tilata salasanan vaihtamiseen tarkoitetun kertakäyttöisen linkin sähköpostiisi.

Minulla on ongelmia kirjautua sisään verkkopalveluihin. Mitä teen?

Katso ohjevideo tästä linkistä.

Tarkista, että yrität kirjautua sisään oikeilla tiedoilla. Mediatunnuksen käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Salasana on itse määrittelemäsi. Mikäli et muista salasanaasi tai haluat muuttaa sen, tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi.

Mikäli salasanasi on oikea ja kirjautumisongelma ei poistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten luon Mediatunnuksen eli käyttäjätunnuksen palveluihin?

Käyttäjätunnuksen eli Mediatunnuksen voit saada käyttöösi kahdella eri tavalla:

  1. Voit luoda Mediatunnuksen itsellesi verkkopalveluissamme milloin haluat. Katso tarkemmat ohjeet Mediatunnuksen luomiseen tästä.
  2. Kun teet tilauksen ja kerrot sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme luo sinulle Mediatunnuksen automaattisesti. Kun olemme luoneet tunnuksen, saat sähköpostiisi ohjeen salasanan määrittämiseen.

Mitä eroa on rekisteröitymisellä ja kirjautumisella?

Rekisteröitymisellä tarkoitetaan Mediatunnuksen luomista, joka tarvitsee tehdä vain kerran. Kun rekisteröityminen on tehty, sinulla on käytössäsi Mediatunnus (sähköpostiosoitteesi ja salasana), joilla voit jatkossa kirjautua palveluihin.

Voit luoda Mediatunnuksen käyttöösi helposti osoitteessa  oma.media.fi/mediatunnukset