Tiedotteet

Sisä-Suomen Lehden käyntiosoite muuttuu 19.2. alkaen

Sisä-Suomen Lehden uusi toimipiste on 19.2. alkaen Kotakennääntie 2, Äänekoski. Asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 014 622 133 tai asiakaspalvelu@sisasuomenlehti.fi Avoinna ma-pe klo 8.30 - 16.00. Mediamyynnin asioissa palvelee myyntineuvottelija Erja Pentinpuro, puh. 050 463 2195 tai erja.pentinpuro@sisasuomenlehti.fi

Pakkasta tai ei – hinnoissa on miinusta!

Tutustu tarjouksiin ja tilaa itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lue lisää

Karkota koti-ikävä tilaamalla lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena. (alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Op-alennus -30 % norm. hinnoista. Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 014 622 133.

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Yhteinen asiakaspalvelunumero käyttöön 11.12.

Keski-Suomen Median lehtien asiakaspalvelun yhteinen puhelinnumero on 014 622 133.

Paikallislehtien omat asiakaspalvelunumerot ovat jääneet pois käytöstä. Muut lehtikohtaiset yhteystiedot löytyvät kunkin lehden verkkosivuilta tai paperilehdestä.

Tilaa lehti opiskelijalle!

Lehden voi tilata joko Yhdistelmänä (sis. paperilehden, näköislehden ja sähköiset palvelut) tai VerkkoPlus -tilauksena (sis. näköislehden ja sähköiset palvelut). Op-alennus -30 % normaalihinnoista ( alennus edellyttää päätoimista opiskelua ja asumista omassa taloudessa). Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tee tilaus soittamalla asiakaspalvelun numeroon 014 348 9500.

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää