Tervetuloa tilaajaksi

Kiitos, että olet valinnut meidät vastuullisten uutisten ja paikallisten juttujen lähteeksi. Taustoitamme uutiset, kerromme luotettavasti ja nopeasti ajankohtaiset tapahtumat sekä ilmiöt lähelläsi. Katso mitä kaikkea tilaukseesi sisältyy ja ota tuotteemme käyttöön monipuolisesti. Tervetuloa seuraamme!


Monipuoliset sisältömme odottavat sinua

Tiesithän, että tilaajana käytössäsi on kaikki monipuoliset digisisältömme?

TÄHÄN TULEE LEHTIKOHTAINEN DIGI-TUOTEPAKETIN SELITETEKSTI.

Valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea

Vilkaise päivän puheenaiheet nopeasti tauolla tai pysähdy mielenkiintoisten tarinoiden äärelle silloin kuin sinulle sopii. Lehden nimi kulkee näppärästi mukanasi sovelluksissamme, mutta voit myös lukea ne perinteiseen tapaan tietokoneella.

Tietokoneella luet tuoreimmat jutut sekä näköislehden verkkopalvelustamme. Puhelimella ja tabletilla verkkopalvelumme uutiset luet näppärimmin uutissovelluksestamme. Kokeile myös päivän lehti -sovellusta, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille.

Lue tarkemmin eri digisisällöistämme:

Yhdellä tilauksella kaikki digisisällöt jopa neljälle käyttäjälle

Tilaajana voit jakaa digilukuoikeuden kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia tilaukseesi kuuluvia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi.

Jaa lukuoikeus

Monipuoliset asiointipalvelut aina ulottuvillasi

Kirjautumalla sisään Mediatunnuksellasi voit päivittää omia tietojasi ja tehdä osoite- ja jakelumuutokset juuri silloin kuin sinulle sopii. Omiin tietoihisi pääset asiakaspalvelusivustomme Asiointi-valikosta tai Oma.media.fi-verkkopalvelustamme.

Asiakaspalvelusivustoltamme Oma.media.fi/asiakaspalvelu löydät ajankohtaiset tiedotteet, usein kysytyt kysymykset, lisätietoa tuotteistamme ja eduista sekä yhteystiedot. Voit myös jättää sivuston kautta ilmoituksia lehtiimme edullisesti.

Kaipaatko vielä lisää tietoja?

Tutustu esimerkiksi tietoa tilauksesta -sivuun, johon on koottu kaikki tärkeimmät tiedot tilauksestasi. Jos sinua jää jokin mietityttämään, vilkaise myös usein kysytyt kysymyksemme.