Tervetuloa Viitasaaren Seudun asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut löydät sivun alalaidasta.

Mikäli asiasi liittyy Wiita-Sanomiin, klikkaa tästä!

 

Juhlista valmistunutta lehti-ilmoituksella

Onnittele valmistunutta, kutsu vieraita juhliisi ja kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Voit jättää ilmoituksen itse helposti ja edullisesti tästä.

Lue lisää

Uutisia jokaiseen hetkeen – verkkopalvelumme on uudistunut

Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä paremman lukukokemuksen. Tuoreet uutiset ja puhuttelevat tarinat saumattomasti mukanasi päivän jokaisena hetkenä.

Lue lisää

Ilahduta läheistäsi tilaamalla lahjalehti!

Hyödynnä kestotilaajan etusi ja ilahduta läheistäsi Viitasaaren Seudun lahjatilauksella, saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Lue lisää

Asiakaspalvelumme Viitasaarella sulkeutuu torstaina 21.4.

Viitasaaren Seudun asiakaspalvelupisteen sulkeuduttua tilaus- ja ilmoitusasioissa palvelee Keski-Suomen Median asiakaspalvelu. Tarjoamme asiakaspalvelua eri kanavissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää

Järjestöilmoitukset viikosta 16 alkaen

Keskisuomalainen ja paikallislehdet ilmestyvät pääsiäisen jälkeeen uudella ulkoasulla. Lehtiuudistuksen yhteydessä yhtenäistämme käytäntöjä seurojen ja yhdistysten ilmoittelussa. Lisäksi Sisä-Suomen Lehden ilmainen seuratoiminnan palsta muuttuu maksulliseksi.

Lue lisää