Warkauden Lehden päivän lehti -sovellus

 Käytätkö verkkosivuja mobiililaitteella? Asenna uusi uutissovelluksemme!

Warkauden Lehti.fi löytyy nyt myös omana mobiilisovelluksena. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Uutissovelluksesta löydät kaikki verkkosisällöt entistä nopeammin ja selkeämmin. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla.

Asenna uutissovellus

Warkauden Lehti -sovellus on nyt Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Warkauden Lehden näköislehtenä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Huomioithan, että sinun tulee kirjautua sisään Mediatunnuksellasi ensimmäisellä kerralla. Avaamalla sovelluksen löydät heti tuoreimman näköislehden ja sen alta näköislehtiarkiston. Vierittämällä sivua alaspäin, pääset selaamaan näköislehtiarkistoa.

Päivän lehti -sovelluksesta voit hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia. Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista.

Uudistuneessa sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Lue lisää sovelluksesta

Asenna päivän lehti -sovellus

 

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Päästäksesi käyttämään sovellusta, tarvitset voimassa olevan tilauksen, joka sisältää digin sekä Mediatunnuksen. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset