Tiedotteet

Jääkiekko – Warkis-Gladiators 25.11. klo 16

Warkauden Lehden kestotilaajalle

-50% alennus sisäänpääsylipun hinnasta. Liput norm. 10 €, eläkeläiset ja opiskelijat 8 €.

Etu voimassa 25.11.2023 saakka. 1 lippu/kestotilaaja.


Lähetä tekstiviesti WL WARKIS23 numeroon 13521.

Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut. Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihin osoitteessa warkaudenlehti.fi/verkkoasiointi. Tekstiviestin hinta 0,25€. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

II-divisioonan jääkiekkoa Warkis-Vaajakosken Pelikaanit

Ke 16.3. klo 19.00 NPS Areena, Kämäri, Varkaus

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput puoleen hintaan norm. aikuiset 6 €, opiskelijat ja eläkeläiset 4 €, alle 12-v. veloituksetta. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti WL WARKIS6 numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi
täällä. Tekstiviestin hinta 0,25 €. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Jääkiekko II-divisioona Warkis—Pelikaanit

La 22.1.22 klo 16 Hurry Areena, Kämäri, Varkaus

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput puoleen hintaan. Liput norm. aikuiset 6 €, opiskelijat ja eläkeläiset 4 €, alle 12-v. veloituksetta. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti WL WARKIS3 numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä.
Tekstiviestin hinta 0,25 €. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Jääkiekko II-divisioona Warkis-LeKi-75

su 11.12.21 klo 17 Hurry Areena, Kämäri, Varkaus

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput puoleen hintaan, liput norm. aikuiset 6 €, opiskelijat, eläkeläiset 4 €, alle 12-v. veloituksetta. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti WL WARKIS2 numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä.
Tekstiviestin hinta 0,25 €. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Jääkiekko II-divisioona Warkis—Gladiators

La 13.11.21 klo 16 Hurry Areena, Kämäri, Varkaus

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput puoleen hintaan, liput norm. aikuiset 6 €, opiskelijat, eläkeläiset 4 €, alle 12-v. veloituksetta. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti WL WARKIS1 numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä. Tekstiviestin hinta 0,25 €. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Jääkiekko II-divisioona Warkis—Valki (Valkeala)

la 16.10.21 klo 15 Hurry Areena, Kämäri, Varkaus

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput puoleen hintaan, liput norm. aikuiset 6 €, opiskelijat, eläkeläiset 4 €, alle 12-v. veloituksetta. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti WL WARKIS numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti.

Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen. Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero,
josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä.

Tekstiviestin hinta 0,25€. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Seuraavat ottelut:

6.11. Warkis – PEPO (Lappeenranta) klo 16.00
13.11. Warkis – Gladiators (Laukaa) klo 16.00
27.11. Warkis – Pelikaanit (Vaajakoski) klo 15.00
11.12. Warkis – LeKi-75 (Leppävirta) klo 17.00

Jääkiekon II-Divisioona ottelu

Warkis – Karjalan Kopla pe 6.12. klo 16 Luode Areenalla.

Kestotilaajalle etukortilla liput puoleen hintaan. Liput norm. 6 €/4 €. 2 lippua/etukortti.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi ottelussa Maamme-laulu.