Tervetuloa Itä-Hämeen asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Valmistuneet -osastolla onnittelet ja kiität edullisesti!

Onnittele ylioppilasta tai valmistunutta, kutsu vieraita juhliisi ja kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Jätä ilmoitus verkossa tarjoushintaan: 1-palstainen alk. 10 € (norm. 35 €), 2-palstainen alk. 20 € (norm. 55 €).

Lue lisää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Askarruttaako jokin asia mieltäsi? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt verkkosivuiltamme. Lisätietoa saat mm. sähkösistä palveluistamme, tilauksista, laskutuksesta sekä jakeluasioista.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että jos tilaukseesi kuuluu myös Itä-Hämeen digitaalliset palvelut, voit lukea myös Ess.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatililläsi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatiliä, voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry Ess:fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatilin luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatiliä, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tilin luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatilillä saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää