Tiedotteet

Kestotilaaja, muista käyttää kesälahjasi

Tilaa 1 kk lehdet maksutta mökille rinnakkaistilauksena tai ystävälle lahjaksi. Muista myös kestotilaajan etuhintaiset jatkokuukaudet, saat ne -50 % hintaan!

Lue lisää

IH VerkkoPlus 3 kk kesäiseen hintaan 7,90 €/kk

Itä-Häme tarjoaa paikalliset uutiset aiheita kaihtamatta. Tilaamalla IH VerkkoPlussan saat uutiset käsiisi aina silloin kun se sinulle sopii.

Lue lisää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Askarruttaako jokin asia mieltäsi? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt verkkosivuiltamme. Lisätietoa saat mm. sähkösistä palveluistamme, tilauksista, laskutuksesta sekä jakeluasioista.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että jos tilaukseesi kuuluu myös Itä-Hämeen digitaalliset palvelut, voit lukea myös Ess.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatililläsi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatiliä, voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry Ess:fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatilin luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatiliä, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tilin luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatilillä saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää