Tiedotteet

Itä-Hämeen ilmestymispäivät ja toimiston aukioloajat muuttuvat

18.11. alkaen Itä-Hämeen toimisto on avoinna tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-12 sekä 13-15. Puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa palvelemme edelleen joka arkipäivä klo 8.30-16.30. Muutoksia tulee myös ilmestymispäiviin. Itä-Häme ilmestyy viikosta 47 alkaen ma-ti sekä to-la. Perjantain ilmestymättömyyspäivä vaihdetaan asiakkaiden toiveista keskiviikoksi. Keskiviikon ilmestyminen lakkaa 20.11. ja lehti ilmestyy jatkossa myös perjantaina 22.11. alkaen.

Lue lisää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Askarruttaako jokin asia mieltäsi? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt verkkosivuiltamme. Lisätietoa saat mm. sähkösistä palveluistamme, tilauksista, laskutuksesta sekä jakeluasioista.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että jos tilaukseesi kuuluu myös Itä-Hämeen digitaalliset palvelut, voit lukea myös Ess.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatililläsi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatiliä, voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry Ess:fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatilin luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatiliä, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tilin luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatilillä saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää