Tiedotteet

Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään – tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä

Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä. Lue lisää näköislehdestä ja muista monipuolisista digisisällöistämme.

Lue lisää

Luukku.com -sähköpostit ja Mediatunnus

Luukku.com -sähköpostipalvelu on muuttunut maksulliseksi palveluksi 25.5.2022 alkaen. Jos käytät luukku.com -sähköpostiosoitetta Mediatunnuksenasi, varmistathan että pääset edelleen sähköpostiisi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 13!

Uutisia jokaiseen hetkeen. Tilaaja, osallistu arvontaan ja voita iPhone 13. Arvo jopa 829 €!

Lue lisää

Lataa uudistunut sovelluksemme

Itä-Hämeen sovellus on uudistunut. Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uudistunut sovellus omasta sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Katso ohjeet miten päivität tai lataat sovelluksen.

Lue lisää

Itä-Hämeen tilauksella käytössäsi myös ESS.fi-verkkopalvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana voit lukea myös ESS.fi-verkkopalvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-verkkopalveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää