Tiedotteet

Yllätä onnitteluilmoituksella isänpäivänä!

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11. Onnittele isää, pappaa, ukkia tai vaaria lehti-ilmoituksella. Jättämällä perheilmoituksen verkossa saat sen edullisimpaan hintaan.

Lue lisää

Päivän lehti -sovelluksen ja näköislehden IOS9 – version tuki päättyy

Hyvä tilaaja, Päivän lehti -sovelluksen tuki Applen käyttöjärjestelmän iOS9 -version laitteille on päättynyt. Tämä tarkoittaa, ettei sovellukseen jatkossa päivitetä uusia ominaisuuksia, eikä sovellus välttämättä toimi normaalisti. Samalla myös...

Lue lisää

Millainen toimittaja sinä olisit? Tee toimittajatesti ja voita vuoden lehdet

Luotettavuus on arvo, jota vaalimme. Tutkittu ja luotettava tieto on vastuullista journalismia. Meiltä saat lukijana aina oikeaa tietoa. Testaa tietosi toimittajatestissä 30.11. mennessä ja voita vuoden lehdet!

Lue lisää

Asiakaspalvelupisteemme palvelevat uusin aukioloajoin

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse sekä sähköpostitse maanantaista perjantaihin 8.30-16.30. Heinolan asiakaspalvelupiste (Kirkkokatu 15, Heinola) on avoinna perjantaisin klo 9-12 ja klo 13-15. Mediakulma (Hämeenkatu 5, Lahti) on avoinna ma-pe klo 10-16.30. Uudet aukioloajat ovat käytössä toistaiseksi.

Lue lisää

Lataa uudistunut sovelluksemme

Itä-Hämeen sovellus on uudistunut. Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uudistunut sovellus omasta sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Katso ohjeet miten päivität tai lataat sovelluksen.

Lue lisää

Itä-Hämeen tilauksella käytössäsi myös ESS.fi-verkkopalvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana voit lukea myös ESS.fi-verkkopalvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-verkkopalveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää