Tiedotteet

Kannamme vastuumme suomalaisten tiedonsaannista

Itä-Häme ilmestyy sekä paperisena että verkossa normaalisti poikkeusoloista huolimatta. Tuoreimmat uutiset löydät aina verkkopalvelustamme osoitteesta Itahame.fi. Itä-Hämettä seuraamalla tiedät miltä asuinalueellasi ja maailmalla tapahtuu - aina luotettavasti.

Lue lisää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Askarruttaako jokin asia mieltäsi? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt verkkosivuiltamme. Lisätietoa saat mm. sähkösistä palveluistamme, tilauksista, laskutuksesta sekä jakeluasioista.

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana, voit lukea myös ESS.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää