Tiedotteet

Kestotilaaja – muista hyödyntää ESApassietusi!

Vuoden 2020 ESApassit postitimme kestotilaajillemme tammikuun lopussa. Muistathan hyödyntää ESApassin mukana postitetut edut: Matkapoikien talvilomaristeilyt varaat osoitteesta matkapojat.fi/esapassi, Lahden Kaupunginteatterin Kesäkirja-näytelmän kestotilaajan näytökset 20.2. ja 28.2. puhelinvaraukset 0600 30 5757 tai lippumyymälästä sekä Viking Linen etukortissa mainitut risteilyedut 8.4. saakka osoitteesta vikingline.fi. Katso myös kaikki muut ajankohtaiset ESApassiedut!

Lue lisää

Kestotilaaja, ilahduta ystävääsi lahjatilauksella!

Kestotilaajana voit valita lehdistämme juuri ystävällesi sopivan! Tilaa Etelä-Suomen Sanomat tai Itä-Häme -50 % hintaan, etusi jopa 77,40 €!

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana, voit lukea myös ESS.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää