Tiedotteet

Avainongelma

Huomenta, Lahdessa Tapparakadulla ja Juhonkadulla on avainongelmien vuoksi lehdet jaettu alaoville. Pahoittelemme häiriötä.

Treenaa aivojasi täyttämällä sudokut ja ristikot näköislehdessä

Sudokut ja ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut ja ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita kylpyläloma Järvisydämeen

Osallistu arvontaan luomalla Mediatunnus tai päivittämällä puhelinnumerosi verkkoasioinnissamme. Arvomme syyskuun alussa neljä 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 740 €). Lisäksi arvotaan neljä 1 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 370 €).

Lue lisää

Kestotilaaja, tilaa läheisellesi 1 kk lehti maksutta!

Kestotilaaja, hyödynnä etusi ja tilaa ystävälle Itä-Häme kuukaudeksi maksutta. Halutessasi voit hyödyntää edun ja tilata vaihtoehtoisesti lehden mökillesi. Tarjous voimassa 15.8.2021 asti.

Lue lisää

Asiakaspalvelupisteemme palvelevat uusin aukioloajoin

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse sekä sähköpostitse maanantaista perjantaihin 8.30-16.30. Heinolan asiakaspalvelupiste (Kirkkokatu 15, Heinola) on avoinna perjantaisin klo 9-12 ja klo 13-15. Mediakulma (Hämeenkatu 5, Lahti) on avoinna ma-pe klo 10-16.30. Uudet aukioloajat ovat käytössä toistaiseksi.

Lue lisää

Lataa uudistunut sovelluksemme

Itä-Hämeen sovellus on uudistunut. Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uudistunut sovellus omasta sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Katso ohjeet miten päivität tai lataat sovelluksen.

Lue lisää

Itä-Hämeen tilauksella käytössäsi myös ESS.fi-verkkopalvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana voit lukea myös ESS.fi-verkkopalvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-verkkopalveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää