Tiedotteet

Lataa uudistunut sovelluksemme

Itä-Hämeen sovellus on uudistunut. Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uudistunut sovellus omasta sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Katso ohjeet miten päivität tai lataat sovelluksen.

Lue lisää

Kestotilaaja, hyödynnä kesäetusi ja tilaa kuukauden lehdet maksutta

Kestotilaajana voit tilata kuukauden lehdet maksutta joko ystävällesi tai mökillesi rinnakkaistilauksena. Muista myös jatkokuukaudet puoleen hintaan! Tarjous on voimassa 12.5.-6.8.2020.

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Itä-Hämeen digitilauksella käytössäsi myös ESS.fi-palvelun kaikki sisällöt

Tiesitkö, että Itä-Hämeen tilaajana, voit lukea myös ESS.fi-palvelun maksullisia artikkeleita. Kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytössäsi Mediatunnuksellasi. Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta voit luoda sen helposi sivun alalaidan Käytetyimmät palvelut -valikosta kohdasta Luo käyttäjätunnukset. Ota käyttöösi kaikki tilaukseesi kuuluvat palvelut ja siirry ESS.fi-palveluun alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää