Kangasniemen Kunnallislehden sovellukset

Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. 

Lataa sovellukset laitteellesi klikkaamalla tästä


Uutissovellus

Verkkopalvelumme uutiset löytyvät nyt myös omana uutissovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla.

Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta Kangasniemenlehti.fi/asenna. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.


Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Kangasniemen Kunnallislehden näköislehteä sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Tämän lisäksi sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Näin lataat päivän lehti -sovelluksen

  1. Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään Kangasniemen Kunnallislehti
  2. Klikkaa Asenna
  3. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi
  4. Nauti helposta lukukokemuksesta

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Sovelluksia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset