Tervetuloa Kouvolan Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa tilaukseesi liittyvät asiat sujuvasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Olemme koonneet alle käytetyimmät palvelut, valitse mitä haluat tehdä.

Lue juhannuksen näköislehdet

Juhannuksena 25.-27.6. julkaisemme erilliset näköislehdet, joissa on runsaasti ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Näköislehdet ovat luettavissasi Kouvolan Sanomien verkkopalvelussa sekä päivän lehti -sovelluksessa niiden ilmestymispäivinä ja jälkikäteen arkistosta. Verkkopalvelumme uutisoi ajantasaisesti myös juhlapyhien aikaan. Kouvolan Sanomat ilmestyy normaalisti torstaina 24.6. Painettuna lehti ei poikkeuksellisesti ilmesty 25.-27.6. Katso juhannuksen vaikutus myös asiakaspalveluumme ja ilmoituksien jättöön.

Lue lisää

Treenaa aivojasi täyttämällä sudokut ja ristikot näköislehdessä

Sudokut ja ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut ja ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita kylpyläloma Järvisydämeen

Osallistu arvontaan luomalla Mediatunnus tai päivittämällä puhelinnumerosi verkkoasioinnissamme. Arvomme syyskuun alussa neljä 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 740 €). Lisäksi arvotaan neljä 1 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 370 €).

Lue lisää